Ferzan Özer; CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adaylık başvurusunu yaptı…

Example HTML page

Bölgemizin tanınmış iş ve siyaset insanı Ferzan Özer yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ben de varım diyerek CHP Eyüpsultan Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

CHP’de çeşitli görevlerde bulunan Ferzan ÖZER, Bakırköy Belediye Meclisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve Marmara Belediyeler Birliği üyeliği yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak; Meslek Odaları ve Kent Ekonomisi ile Engelliler Komisyonu üyeliği görevinde de bulundu. 2014 Yılında Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı da olan Özer Ülkemizde bulunan Önemli STK’larından olan Rumeli Yönetici ve İş Adamları Derneği (RUYİAD) ve Rumeli Eğitim Vakfı (REV)’de halen görev yapmaktadır.

Ferzan Özer Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday adaylık başvuru belgelerini CHP Eyüpsultan İlçe Sekreteri Esra inci Filizkıran’a teslim etti.

Ferzan Özer yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

YOLA ÇIKIYORUM

31 Mart 2024 yerel seçimleri için belediye başkan aday adayı olarak yola çıkıyorum.

 Yolculuğumun ilk etabı aday adaylığına müracaat.

 İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi belediye başkanlığına talibim.

Hem de çok yürekten talibim. 173 yıllık Eyüpsultanlıyım. Elbette insan ömründen uzun bir süre ancak atalarımla beraber yaşadığım bu ilçede etkileşimimiz çok güçlü oldu o nedenle onların yaşadıkları ömür de benim ömrümden sayılır.

1919 yılında ilçemizin spor kulübünün  ki o tarihte ismi  Eyüp İdman Yurdu idi, kuruluşunda aktif rol oynadık. Çünkü sağlıklı, çalışkan, güçlü, dayanıklı bireyler yetiştirmenin  geleceğe vizyoner bir bakış olduğunu biliyorduk.  

Geçmişimden miras kalan heyecanlı ve çalışkan  karakterimle bugün yolculuğun ilk durağına doğru harekete geçtim. Yolum, yolumuz açık olsun.

Büyük bir sevgiyle bağlı olduğum Eyüpsultan ilçesinin tarihini, kültürünü, adetini, örfünü, denizini, halç’ini, ormanını bilmeyenlere tanıtmak,bilenlere hatırlatmak istiyorum.

Hayallerim var. O hayallerimi paylaşmak ve halkla birlikte gerçekleştirmek istiyorum. Her mahalleyle konuşmak,  daha çok dinlemek ve birlikte yol almak istiyorum.

Yolunuz yolumdur. Hayırlı olsun.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir