Fatma Şahin mazbatasını aldı

Adliye Sarayı’nda İl Seçim Kurulu Başkanı Abdulrahim Karabağ’dan mazbatasını alan Şahin, 30 Mart seçimlerinin milli iradenin hakim olduğu, güvenin ve istikrarın devamı olduğunu söyledi.

Genel yönetim tecrübesiyle tam adalet ve tam demokrasi anlayışıyla millete hizmet edeceklerini belirten Şahin, “Bu ekip tecrübesiyle, güven ve istikrarıyla, icraatıyla huzurlarınızda. Burada en önemli şey gelinen noktayı yukarı taşımak ve yerelden küresele giden kalkınma hamlesini taşıyan bir ruhla, bir bilinçle huzurlarınızdayız. Bunun çok yüksek bir emanet ve sorumluluk olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

Hiç kimseye ayrımcılık yapmadan hizmette, projede, mekanda herkese eşit mesafede olacaklarına söz veren Şahin, hizmetlerle, Gaziantep halkının yaşamına dokunacaklarını ve onların hayır dualarını alacaklarını ifade etti.

Törende, AK Partili ilçe belediye başkanları da mazbatalarını aldı.

Devir teslim töreni

Şahin, mazbata töreni sonrası Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek, eski başkan Asım Güzelbey’den görevi devraldı.

Güzelbey’in, “İki dönem sonunda halkıma söz verdim, ben aday olmayacağım” iradesinin dünya ve Türk siyasi tarihinde önemli bir duruş olduğuna vurgulayan Şahin, “Başkanımızın tecrübesini çok önemsiyoruz. Belediyecilik ihtisas isteyen bir iştir. Biz bir aile olarak hiçbir zaman eski yeni başkan, eski yeni vekil olarak hizmet yapmadık. Biz hep takımın bir parçası olarak hizmet yaptık. İsmimizin yanında ne yazarsa yazsın bu partinin, hükümetin, parlamentonun teşkilatın mensubu olmaktan büyük bir onur ve şeref duyduk” dedi.

Şahin, Güzelbey’in başarılı çalışmalarla getirdiği noktayı daha yukarılara taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Güzelbey de Şahin’in bakanlık görevindeyken iyi hizmetler yaptığını, belediye başkanı olarak da Gaziantep’e iyi hizmetler gerçekleştireceğine inandığını söyledi. 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir