Fatih'te 300 Kişi CHP'ye Katıldı

Example HTML page

 

 

 

 

 

 

 

 

foto (26) foto (2) foto (16) foto (18) foto (24) foto (25)

Chp İstanbul İl Başkanlığı, partiye katılan 300 kişi için katılım töreni düzenledi. İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, “Parti olarak alamazlar denenFatih‘i, Sultangazi’yi, Sancatepe’yi alacağız. Ama bunların hepsinden daha önemlisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı da kazanacağız” dedi.

CHP İl Başkanlığı, Fatih‘te partiye yeni katılan 300 kişi için Samatya sahilinde tören düzenledi. Törene Chp Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Genel Başkanyardımcısı Sezgin Tanrıkuluİstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ve Fatih Belediye Başkan aday adayları katıldı.

Katılım töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren Chp İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde Fatih Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı tarafından yönetilecek. Fatih‘te yapmış olduğumuz çalışmaların detaylarını bilen, buradaki aday adaylarımızı tanıyalar, Fatih‘te seçimbaşarısının sürpriz olmadığını 6 ay sonra görecekler. Daha ötesini söyleyeyim, Cumhuriyet Partisi olarak Sultangazi’yi ve Sancaktepe‘yi de alacağız. Ama bunların hepsinden daha önemlisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanacağız” dedi.

 

“Türkiye bu iktidar döneminde çok yara aldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, “Türkiye bu iktidar döneminde çok yara aldı. Kutuplaştı, ayrıştı. Biz toplumcu ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla, yerel yönetim anlayışıyla bütün Türkiye‘yi yeniden öncelikle 2014 Mart ayında yapılacak seçimlerde bütünleştirmek, birleştirmek ve kutuplaşmayı en aza indirmek iddiasındayız” dedi.

Hükümetin özellikle Suriye politikasını hedef alan Tanrıkulu, “Bütün sınır El Kaide’nin üst alanı haline gelmiş. Kilis,Antakya, Suruç, Ceylanpınar. Muhalifler, silah ve insan desteğiyle sınırın diğer tarafına gidip savaşıyorlar ve tekrar buraya geliyorlar. Türkiye bütün sınırlarını açmış durumda. Şimdi sizlere soruyorum.Afganistan’dan, Çeçenistan’dan, Tunus’tan, Afrika’dan gelenlerin bizim topraklarda ne işi var. Türkiye Suriyeli bu cihatçıların merkezi haline geldi. Suriye savaşı bizim savaşımız haline geldi. Hem içeride hem de dışarı da bu hükümetin yanlış politikalar nedeniyle yeni bir CHP’ye ihtiyaç vardır” dedi.

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ise hükümetin iç ve dış politikalarını eleştirerek önce yerel ardından genel seçimleri leri kazanarak ülkedeki kutuplaşmaya ve ayrımcılığa son vereceklerini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Genel Sekreteri Tamaylıgil, Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu ve Milletvekili Ayaydın, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktılar

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir