Fatih Portakal’ın kaçak yapıya rastlanmayan arazisine, ‘kiremit’ cezası

Gazeteci Fatih Portakal, kaçak yapıya rastlanmayan çiftlik evine ‘kiremit’ cezası verildiğini açıkladı. Portakal, “Kaçakçı diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi” dedi

Fatih Portakal’ın kaçak yapıya rastlanmayan arazisine, ‘kiremit’ cezası

Gazeteci Fatih Portakal’ın, İzmir Seferihisar ilçesinde eşi Armağan Portakal adına kurulan Torlak Çiftliği’nde bazı yapıların kaçak olduğu şikayeti üzerine ekipler çiftliğe giderek inceleme başlattı. İncelemenin sonucunda kaçak yapıya rastlanmadı.

Portakal, bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, incelemenin yapıldığı çiftlikte buluna garajına “kiremit cezası” verildiğini aktardı.

Portakal, şu ifadeleri kullandı:

“Kaçakçı” diyerek haber yapilan arazimde yıkım gerçekleşti!!! Ne mi oldu? KİREMİT CEZASI verildi. 4 tarafi açık ,garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasina karar verildi. Suç unsurları da imha edildi. Komik ama gerçek. Eski ve yeni hali. Hangisi güzel?”

‘KİMİ KİME ŞİKAYET EDİYORUM?’

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a kişisel bilgilerinin neden sızdırıldığını bir kez daha soran Portakal, “Kişisel bilgilerimin sızdırılmasi hakkındaki 2. başvurumsa hala cevap bekliyor” ifadelerini kullandı.

Portakal, şöyle konuştu:

“Kişisel bilgilerimin sızdırılmasi hakkındaki 2. başvurumsa hala cevap bekliyor. @csbgovtr @murat_kurum susuyor. Zaten kimi kime şikayet ediyorum ki! Hukuk devletiymiş bir de. Drone ucuranlari da sikayet ettim. Bakalim ondan ne çıkacak? Olsun kiremit cezasıni verdiler ya!!!”

NE OLMUŞTU?

Seferihisar ilçesi Camikebir Mahallesi’nde 2015 yılında Fatih Portakal’ın eşi Armağan Portakal adına kurulan Torlak Çiftliği’nde bazı yapıların kaçak olduğu şikayeti üzerine ekipler harekete geçmiş, İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Gözsüzler mevkisindeki 8 bin 394 metrekarelik tapu alanına sahip çiftliğe giderek inceleme başlatmıştı. Yapılan ilk incelemede kaçak yapıya rastlanmazken, soruşturmanın sürdüğü bildirilmişti.

Portakal, 20 Mayıs’ta ise kişisel verilerinin sızdırılması ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Yeni Asır Gazetesi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Portakal, “Kişisel verimin sızdırılması, raporun bize verilmeden yine yandaşa ulaştırılması… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve başındaki isim Murat Kurum’a 2 gündür soruyorum. Duymazı oynuyorlar, susuyorlar. Yeniasir ve sizler hakkında #CİMER’e suç duyurusunda bulundum. Kimi, kime şikayet ediyosam artık!” ifadelerini kullanmıştı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir