Fatih Kulaksız: Adaylık sürecimiz devam ediyor!

Fatih Kulaksız: Adaylık sürecimiz devam ediyor!

Geçtiğimiz günlerde gazetemiz aracılığıyla Eyüpspor Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Fatih Kulaksız verdiği bir iftar programında, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın Eyüpspor Kulübü Başkanı Ali Recep Kızıltepe ile devam edeceğini bildirdiğini, bu aşamada olağanüstü kongre olamayacağını belirterek, “Eyüpsupor kulübü Başkanlığı’na her zaman talibim. İlk olağan kongrede, listemiz hazır, yine aday olacağım” dedi.

Fatih Kulaksız, 5 Haziran 2018 Salı akşamı Eyüpsultan’da bir iftar programı düzenledi. Eyüp spor camiasının, taraftar derneklerinin, STK temsilcilerinin ve basının davetli olduğu iftar programında, iftar yemeği yendikten sonra, tanınmış radyocu Uğur Bozdağ bir konuşma yaptı. Fatih Kulaksız’ın Eyüpspor Başkanı olması gerektiğini ve bunu desteklediğini belirten Bozdağ sonrasında mikrafonu Fatih kulaksız’a verdi.

Fatih Kulaksız, adaylık açıklamasını yaptığı aşamada, Eyüplüler’den çok büyük bir destek gördüğünü ve kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sunduğunu belirterek, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yerel basında adaylığımla ilgili bir sürec oldu. Akabinde Eyüpspor’a gönül vermiş taraftar derneklerimiz, taraftar gruplarımız, kongre üyelerimiz, STK’lar, muhtarlar, taraflı tarafsız herkesin çok büyük bir desteği oldu. Açıkçası benim beklentimin de üstünde bir talep ve destek oldu. Ben de bundan son derece büyük bir onur duydum. Top toplayıcılıktan yönetim kurulu üyeliğine kadar bu kulüpte birçok görevler yaptım. Başkan olma idealimi her platformda ifade ettim. Belediye Başkanımız göreve geldikten sonra, Şevket Sever’in görevi bıraktıktan sonra yapılan kongrede ki, onursal Başkanımız belediye Başkanı Remzi Aydın Ali Recep Kızıltepe’yi aday göstermişti, o kongrede hatırlarsanız şöyle konuşmuştum:

Eyüplülerle ve kongre üyeleriyle istişare edilmeden, bizim adayımız budur, bunu destekleyin denmesinin doğru olmadığını, ama kulübü idare etmek için büyük bir destek gerektiğini ve bunu 20-25 yıldır Eyüp Belediyesi üstlendiği için, Eyüp Belediye Bayşkanı’nın kulüp üzerinde belirleyici etkisi olduğu için, ona güvenmekten başka çaremiz olmadığını söylemiştim. Nitekim Kulüp Başkanı o gün göreve başladı. Kendisi Eyüpspor’un 3. Lig’ten 2.Lige çıkmasında sportif olarak başarılı oldu.

2. Lig’te kalmasında başarılı oldu. Keza Belyediye başkanı eski yönetimlerden kalan borçları ödeme ve sponsor bulma konusunda çok ciddi fedekarlıklar yaptı. Biz de kendisine müteşekkir olduğumuzu ifade ettik. Fakat mevcut başkanımıza kulübü 3. lig’ten 2.Lİge çıkartığında şunu söylemiştim. Bir sonraki kongrede şartlar ne olursa olsun aday olduğumu ifade etmiştim. Normal şartlarda kongremiz Mayıs ayında yapılacaktı. Fakat bu sene maçlarımızı Eyüp Stadı’nda oynayamamakla beraber, Esenler stadına gelen seyirci sayısının azlığı, oluşan sinerji eksikliği takıma desteğin azalması kırgınlıklar, küskünlükler ve takımın finansal olarak iyi durumda olmaması sebebiyle, yaptığımız bir toplantıda ki belediye başkanımız da katılmıştı, o taplantıda olağanüstü kongre kararı alınması ve yeni bir heyecan oluşturulması yönünde konuşulmuştu. Akabinde Onursal başkanımız olan Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmede bir liste hazırlığı içinde olduğumu bu listede ciddi katkı sağlanacağını, federasyon ve Spor Toto gelirlerinin sponsor gelirlerinin belediye Başkanımızın kontrolunde bir mali işler sorumlu atamasını, hiç bir şaibeye bulaşmadan şeffaf yönetileceğini ve bütün projelerimizi anlattık.

Bize listenizi yapın, olgunlaştırın, getirin inceleyelim dedi. Kendisiyle 3 görüşme yaptım., Geç kaldığımızı, hocamızı ve transferleri belirlememiz gerektiğini, stadımızı bir an önce açmamız gerektiğini söyledim. Kendisi de bana açele etme düşünme aşamasındayım dedi. Mevcut kulüp başkanı da bana ben belediye başkanımızla görüştüm, kongre kararı yok, şimdi bir genel seçim durumu var, ben devam edeceğim dedi. Benim adaylıktan çekilmem yok. Yarın sabah kongre varsa bizim listemiz hazır, adayız. Eylülde varsa adayız, mayısta olağan kongrede yine adayız.

Amacım, sosyal medyada benim de düşüncemin üzerinde olan bir destek gördük. Bugün burada bu sinerjiyi oluşturalım, Kimseye kırgın da küskün de değiliz, sıramız mutlaka gelecektir. Eyüpspor’u seviyoruz. Eyüpspor’un nasıl başarılı olacağına dair planlarımız var. Heyecanların bittiği yerde yeni sayfaların açılması yeni heyecanların olması gerektiğini düşünüyorum. Geldiğiniz için herkese teşekkürler ediyorum. İnşallah Eyüpspor’u önümüzdeki günlerde Eyüplüler yönetecek.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir