EYÜPSULTAN’DA MİLLET 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

Example HTML page

EYÜPSULTAN’DA MİLLET İTTİFAKI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

Eyüpsultan’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı CHP ve İYİ Parti’nin katılımıyla kutlandı.

Devlet erkanını temsilen Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ayrı tören düzenledi.

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı törenine Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken katılmadı.

Meclis’de grubu bulunan partilerden AK Parti, MHP ve HDP’nin katılamadığı 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk bayramı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde CHP ve İYİ Parti’nin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenine  CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir, İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyeleri Binali Özgül ve Filiz Gökçe, CHP Eyüpsultan Gençlik Kolu Başkanı Taylan Parlak, CHP Eyüpsultan Kadın Kollu Başkanı Arzu Altunay ve İYİ Parti ve CHP Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İstiklal Marşı’nın okundu ve başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından sırasıyla önce CHP ardından da İYİ Parti Çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Toplu resim çekiminin ardından sınırlı sayıda bulunan katılımcılar dağılmasıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı töreni sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir