Eyüpsultan’da 24 Kasım Öğretmenler günü Kutlandı

”Eyüpsultan’da 24 Kasım Öğretmenler günü Kutlandı”

24 Kasım 2020 Salı günü Kaymakamlık önün de yapılan resmi törenle öğretmenler günü kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler günü dünyamızı ve Ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 Pandemi nedeniyle maske mesafe kurallarına uyarak sınırlı temsil niteliğinde kutlandı.

Kaymakamlık önündeki yapılan 24 Kasım Öğretmenler günü resmi törenine Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alper Asım Özer, Müdür yardımcıları, Okul Müdürleri ve öğretmenlerin, Siyasi Partiler AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Serhan Yılmaz, CHP Eyüpsultan İlçe Sekreteri Esra İnci Filizkıran, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zülfü Çakar, CHP Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Turşak CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu başkanı Taylan Parlak ve üyeler katıldı.

Tören merasimi Ülkemizin Kurucu Lideri Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün Anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Çelengini, Milli Eğitm Müdürü Alper Asım Özer Sundu.

CHP’nin  Çelengini ise COVİD-19 testi Pozitif çıktığı için terene katılamayan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ın yerine İlçe Sekreteri Esra İnci Filizkıran sundu.

Çelenk sunumunun ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla tören sona erdi.

Tören Alanın da Eyüpsultan İlçe Kaymakamı İhsan Kara ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in olmayışı hayli dikkat çekti.

Tören Sonrası Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alper Asım Özer makamında Öğretmenler Gününü Kutlamaya gelen misafirlerini ağırladı.

Tören alanın da bulunan CHP heyeti ayrıca Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alper Asım Özer’i CHP Eyüpsultan İlçe Sekreteri Esra İnci Filizkıran Başkanlığın da makamın da ziyaret ederek sahsın da tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir