Eyüpsultan’da ”24 Kasım Öğretmenler Günü” böyle kutlandı

Example HTML page

24 Kasım 2022 Perşembe günü Eyüpsultan da öğretmenler ”24 Kasım Öğretmenler Gününü’nü” buruk kutladı.

Eyüpsultan’da 24 Kasım Öğretmenler Günü resmi törenleri Eyüpsultan Kaymakamlık binasının önünde bulunan, Ebedi Önderimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu lideri ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına, Eyüpsultan İlçe Mili Eğitim Müdürü Asım Alper Özer’in çelenk sunumuyla başladı.

”SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞIMIZIN OKUNMASI”

”CHP EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANLIĞI ÇELENK SUNUMU”

Ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşımız okundu.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş CHP’nin çelenginin sunumunu gerçekleştirdi ve tören sona erdi.

Kutlamada sadece İlçe Mili Eğitim Müdürü Alper Asım Özer ve Şube müdürleri ve bir kaç Öğretmen, temsilen öğrenciler ve Siyasi partilerden sadece CHP’nin katılması cevrede ki vatandaşların da  tepkisine neden oldu.

İsmini yayınlanmasını istemeyen vatandaşlarımız şu serzenişi oldukça dikkat çekiciydi.

Eyüpsultan Kaymakamı neden öğretmenler günü töreninde yok, Eyüpsultan Belediye Başkanı neden Öğretmenler günü törene katılmadı. CHP dışında öğretmenlere değer veren yok mu, Öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günün de yalnız bıraktılar, toplumu var eden öğretmenlere verilen değer bu mu diye tepkilerini gösterdiler.

Törene Eğitim Camiamız dışında sadece CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Gençlik Kolu Başkanı Tolga Ustabaş, CHP Kadın Kolu Başkanı Adile Kaymakçı Sal Cumhuriyet Halk Parti’liler ve Vatandaşlar katıldı.

”OKULLARI TEMSİLEN ÖĞRENCİLER”

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara’nın Eyüpsultan Kültür ve Nikah Merkezinde 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlediği yemekli toplantısı ve CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nın gün boyu Okulları gezerek Öğretmenlerimizin ”24 Kasım Öğretmenler Gününü” kutlamasıyla devam etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir