Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan,Dr.Yavuz Kalaycı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Example HTML page

İstanbul Tabip Odasının resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan, Dr. Yavuz Kalaycı’yı Covid-19 nedeniyle tedavi gören kayıkçı yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti.

İstanbul Tabip Odasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1988 yılı mezunlarından, Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan meslektaşımız Dr. Yavuz Kalaycı’yı Covid-19 nedeniyle kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Değerli meslektaşımızın ailesi başta olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz ifadeleri yer aldı.

Gazetemiz Haber Etkin’in edindiği bilgiye göre Dr Yavuz Kalaycı’nın Annesi ve Babası da Korona virüs salgını dolayısıyla vefaat etmişdir.

Dr. Yavuz Kalaycı’nın cenazesi Alibeyköy İBB Cenaze işleri müdürlüğünden alınarak Sarıyer de ki kabrine korona virüs işlemlerine uygun defin işlemi yapılmıştır.

Haber Etkin Gazetesi Ailesi olarak Eyüpsultan Nisanca Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi doktoru sayın Dr. Yavuz Kalaycı’ya Allahtan rahmet sevenlerine ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir