Eyüpsultan Halkından Emel Bilenoğlu’na destek çığ gibi büyüyor…


Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu, yerel seçimlere yönelik çalışmaları doğrultusunda halk buluşmaları ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Bilenoğlu, bugün gittiği Nişanca Mahallesinde buluştuğu vatandaşlara ‘’ Tüm Eyüpsultan’ı mutlu edecek bir anlayışı hayata geçireceğim. İnanıyorum ve iddialıyım; Eyüpsultan, İstanbul’un yüzü gülen en büyük ailesi olacak.’’ dedi.



‘’Emel Bilenoğlu Karşılaştığı Abdullah Dölek ile sohbet etti’’

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu saha çalışmalarına bugün Nişanca Mahallesinde devam etti. Programına, Eyüp Anadolu Lisesi ziyareti ile başlayan Bilenoğlu buradaki temaslarına devam ettiği sırada Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek’de aynı okula bir ziyaret gerçekleştirdi.

 Bu karşılaşma vesilesi ile Dölek ve Bilenoğlu Eyüpsultan üzerine bir süre sohbet etti.

‘’Bilenoğlu Nişanca Mahalle Muhtarı Ramazan Güven’i de Ziyaret Etti’’

Bilenoğlu, okul ziyareti ardından Nişanca Mahallesine giderek önce mahalle muhtarı Ramazan Güven’i devamında da Nişanca esnafını tek tek ziyaret etti. Nişanca mahallesi esnafının ve sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bilenoğlu, ‘’Bu ilginiz, bu sevginiz beni sevindiriyor ve cesaretlendiriyor.

Hergün bir önceki günden daha fazla çalışıyorum ve bunu yürekten yapıyorum.

Çünkü biliyorum ki sizlerle aynı şeyleri düşünüyor, aynı şeyleri istiyoruz.

31 Mart gecesine kadar gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden çalışacağım, söz veriyorum.

‘’ Fakat sizlerden de bir şey rica ediyorum. ‘’

Eyüpsultan’ın yüzü gülen büyük bir aile olması adına her biriniz en az iki kişiyi bu umut ve sevgi dolu sürecimiz içerisine dahil edeceksiniz.

Sizden sadece bunu istiyorum.

Ve biliyorum ki 31 Mart akşamında hep birlikte başaracağız, hep birlikte kazanacağız. Umudun ve sevginin ışığını birlikte yaktığımız, yüzü gülen bir Eyüpsultan’da hep birlikte yaşayacağız’’ dedi.

‘’Bilenoğlu Haydar Akçelik Kız Meslek Lisesini ziyaret Etti’’


Mahalle içerisinde bulunan Haydar Akçelik Kız Meslek Lisesini de ziyaret eden Bilenoğlu, okul yönetimi ve öğrencilerle sohbet etti.

Kız öğrencilerle bir süre özel olarak sohbet eden Bilenoğlu, ‘’Gençlerimiz ile çok özel, çok güzel şeyler konuştuk.

Ben notlarımı aldım, sözümü de verdim. 1 Nisan sabahı itibariyle Eyüpsultan Belediye Başkanı olarak gençlerimizin kültürle, bilimle, sanatla, modern eğitim alanlarıyla daha kolay buluşmaları adına gereken her çalışmayı başlatacağım. Eyüpsultan’da gençlerimiz mutlu olacak, ilçelerinde daha fazla zaman geçirecek. Eyüpsultan dışında yaşayan gençlerimiz için de ilçemiz en uğrak yerlerden biri olacak.

Emel Bilenoğlu 14 Şubat sevgililer günü dolayısı ile halka gül vererek sevgililer gününü kutladı.

Nişanca Mahalle sakinleri Bilenoğlu’na büyük ilgi gösterdi.

Benim döneminde, Eyüpsultan’da gençler çağın tüm ihtiyaçlarını bulabildikleri, yaşamın aralıksız devam ettiği bir ilçeyi karşılarında bulacaklar. Onlara bir belediye başkanı adayı olarak değil bir anne olarak söz veriyorum.’’ dedi.

‘’Eyüpsultan İlçemizde Her Branşta Sporcu Yetiştireceğiz’’

Bilenoğlu, Mahalle esnaf ziyaretini devam ettirdiği sırada mahallede yaşayan genç bir vatandaşın, ‘’Ben amatör bir sporcuyum. İlçemizde bir çınar var, Eyüpspor. Ne yazık ki hak ettiği yerde değil. Ayrıca amatör spor kulüplerimiz de çeşitli sıkıntılar yaşıyorlar. Seçilirseniz sizden özellikle bu konulara kalıcı çözümler üretmenizi istiyorum.’’ Söylemine karşılık ‘’Sen hiç endişe etme kardeşim.

Önce Eyüp spor ardından da tüm amatör kulüplerimize elimizden gelen tüm imkanları sağlayacağız.

İlçemizde sadece futbolda değil mümkün olan her branşta sporcu yetiştireceğiz, hatta en büyük arzumuz kendi dönemimizde Eyüpsultan’da çıkarabildiğimiz kadar milli sporcu çıkarmak.’’ dedi.

‘’Emel Bilenoğlu Hızır Lokmasında Alevi Vatandaşlarla Buluştu’’

Bilenoğlu, günün sonunda Alibeyköy Pir Sultan Abdal Cemevine giderek Alevi vatandaşlar ile hızır lokmasında buluştu. Cemevinde yoğun ilgisiyle karşılanan Bilenoğlu, vatandaşlar ile sohbet etti. Bilenoğlu,‘’Tuttuğunuz oruçlar, dağıttığınız lokmalar hak katında kabul olsun.

‘’Birliğiniz, beraberliğiniz daim olsun.’’

Şu anda Cemevindeyiz. Maneviyatı yüksek bir yerdeyiz.

O nedenle bugün buraya siyaset konuşmaya gelmedim.

Sizinle bu duyguları paylaşmaya geldim.

Sadece şunu söyleyeceğim. Eyüpsultan’da bizim için cami ne ifade ediyorsa cemevi de onu ifade edecektir.

 Fiziksel koşullar, giderler, personel, çevre düzünlemesi her ne eksiklik varsa bunu gidermekl bizim görevimizdir.

Bu, belediyenin bir görevidir. Bunu yapacağız. Vergilerini ödeyen, bu ilçede yaşayan bu ilçenin ve ülkemizin en temel bireylerisiniz.

O bakımdan bize düşen görev Alevi vatandaşlarımızın inançlarını en sağlıklı, sıkıntısız ve yakışan ortamda yerine getirmelerini sağlamaktır.’’ dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir