Eyüpsultan Cami Meydanında Bu çifte standart niye?

Haber Etkin/Haber Merkezi

Eyüpsultan Belediyesi Eyüpsultan Cami meydanı düzenleme çalışmalarının bitmesinin ardından mevcut yerlerin tümünün yeni yerlerine taşınırken sözde gazete bayi neden katma değeri yüksek olan Eyüpsultan Tarihi Hamamının yanına bir ucube gibi konduruldu?

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve Hukuk Komisyonu Üyesi Sema Balcı ilgili yerde incelemelerde bulundu. Yetkililerle Görüşmek üzere Eyüpsultan Belediye Başkanlığına gitti.

Eyüpsultan Tarihi Hamamın yan tarafında geçmişte Elmasoğlu Milli Piyango ve gazete Bayi vardı. 1995- 1996 Tarihlerinde küçük gazete bayi olarak taşındığı köşede ki çınarın yanın da yer alıyordu.

Fakat o tarihten bu yana bu büfe gazete satmak yerine oyuncak vs satışı yapmaktadır. Bir anlamda sözleşmesini de ihlal etmektedir.

Bir de üstüne ödül veriliyorcasına katma değeri yüksek yere sözleşmesinin üstünde yer hakkı tanınarak taşınması çite standart değilde nedir?

Yetkililerden Eyüpsultan Kamuoyunu rahatsız eden bu uygulamadan bir an önce dönülmesi ve diğer esnafın yanına kendisine yer verilmesini ve bu esnafımızın da mağdur edilmemesini bekliyoruz.

Böylelikle hem esnaf vatandaş mağdur edilmemiş olacaktır, aynı zaman da katma değeri yüksek olan yerin farklı şartlarda değerlendirilmesiyle Eyüpsultan Halkına daha verimli hizmetler sunulmuş olacaktır.

Gerek İBB yetkililerinden, Gerek Eyüpsultan Belediye Başkanlığı yetkililerinden kamuoyunu rahatsız eden bu uygulama ile ilgili tatmin edici bir açıklama bekliyoruz?

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir