Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Ekipleri; Son kullanma tarihi geçmiş ürünler imha edildi

Example HTML page

Gıdaların uygun koşullarda muhafaza edilmesini sağlama ve son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışını engelleme çalışmalarını sürdüren Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda marketlere yönelik denetimlerini artırdı. Son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışını yapan bir markette incelemelerde bulunan ekipler son kullanma tarihi geçmiş 100 kalem ürünü toplayarak imha etti.

Gıdaların uygun koşullarda muhafaza edilmemesinden kaynaklı sorunların ortadan kaldırılması için çalışmalarını aralıksız sürdüren zabıta ekipleri marketlerde denetleme yaptı.

Ürünleri uygun koşullarda saklamayan, hijyen kurallarına uymayan ve son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışını yapan bir markette incelemelerde bulunan ekipler son kullanma tarihi geçmiş 100 kalem ürünü toplayarak imha etti.

DOLAR ZENGİNİ DİLENCİ

Öte yandan Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede yaşayan vatandaşların huzuru ve güvenliği için de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler geçtiğimiz gün Eyüpsultan Merkez’de yaptıkları rutin denetlemeler sırasında dilencilik yaptığını tespit ettikleri B.M isimli şahsı yakaladı.

Şahsı zabıta müdürlüğü binasına götüren ekipler yaptıkları aramada üzerinde 882 dolar ve 4 bin 801 TL buldu. B.M hakkında da dilencilikten işlem yapılarak üzerinden çıkan paralara el konuldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir