Eyüpsultan Belediyesi yaşlıları yalnız bırakmıyor

Example HTML page

Bayram tıraşı ve evde temizlik hizmetiyle yüzler gülüyor

Kurban Bayramı sevinci yaklaşırken Eyüpsultan Belediyesi ilçede yaşayan kimsesiz ve temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan yaşlıları yalnız bırakmıyor. Evde bayram temizliği ve bayram tıraşı hizmetiyle yüzler gülüyor.

Eyüpsultan Belediyesi yalnız yaşayan, kimsesiz, engelli, ihtiyaç sahibi, temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan 65 yaş üzeri yaşlı vatandaşların evlerinde bayram temizliği ve berberlik hizmeti veriyor.

Eyüpsultan Belediyesi Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Birimi ekipleri tarafından tespit edilen vatandaşların evleri, hiçbir nokta göz ardı edilmeden, köşe bucak temizleniyor.

Ekipler bu kez bayram temizliği ve bayram tıraşı için Rami’de ikamet eden 60 yıllık evli çift Demirali Öztürk (87) ve Hamiye Öztürk’ün (80) evindeydi.

“EVİN HER YERİNİ GÜZELCE TEMİZLİYORLAR”

Rami’de beş aydır ikamet ettiğini ve verilen hizmetten çok memnun kaldığı söyleyen Hamiye Teyze, “Buraya taşınalı beş ay oldu ve evime üçüncü kez geldiler. Verilen hizmetten çok memnunum. Amcaya inme teşhisi koydular, bir tek tuvalet ihtiyacını tek başına giderebiliyor. Amcayla ilgilenmekten yoruluyorum. Sağ olsunlar geliyorlar, benim yapamadığım her şeyi yapıyorlar, evin her yerini güzelce temizliyorlar” dedi.

DEMİRALİ AMCANIN BAYRAM TRAŞI YAPILDI

Eşi Demirali Öztürk’ün de dört gözle berber Levent Bulut’un yolunu gözlediğini sözlerine ekleyen Hamiye Teyze, “Tıraş olacağım diye çok seviniyor. Gelmeyecek mi diye merak içindeydi. Uyuyor kalkıyor ne zaman gelecek diye soruyor. Allah belediye başkanımızdan ve emeği geçen herkesten razı olsun. Böyle bir hizmet daha önce görmemiştim. Ben belediye başkanımız Mithat beyle de parkta sohbet etme imkânı buldum. Sağ olsun çok ilgilendi, bir ihtiyacınız var mı diye sordu. Çok hoşuma gitti. Bu hizmetlerin devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir