Eyüpsultan Baharı erken karşıladı; CHP Eyüpsultan’da Özgür Özel’le iktidara yürüdü…

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığının düzenlediği İktidar yürüyüşüne CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sevim, CHP TBMM Grup Başkanı ve Manisa milletvekili Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP İstanbul ikinci bölge Milletvekili Adayı Özgür Nemutlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

İktidar yürüyüşüne 2014 CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Ferzan Özer, 2019 Millet ittifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı Emel Bilenoğlu, Önceki dönem CHP PM Üyesi Dursun Bulut, Önceki Dönem CHP Eyüpsultan ilçe Başkanı Safi Karayalçın, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanı Zülfü Çakar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyeleri Gülsüm Polat ve Ünsal Aykutoğlu, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Sema Balcı, Nilgün Esentepe, Binali Özgül, Veli Güngör, Mustafa Tüysüz, Ramazan Güven ve STK yöneticileri parti üyeleri ve binlerce Eyüpsultanlı vatandaşlar katıldı.

CHP SKM’sinin önünden başlayan yürüyüş vatandaşların alkışları arasında iktidar sloganıyla Eyüpsultan meydanında bulunan seçim çadırında son buldu.

Yürüyüşün ardından büyük bir nezaket örneği gösteren Özgür Özel, Yunus Emre ve Özgür Nemutlu ile birlikte alanda bulunan seçim çalışması çadırları, Memleket Partisi, İYİ PARTİ, AK Parti, MHP’yi ziyaret etti. Özel ve yanındaki heyetin HÜDA-PAR çadırını ziyaret etmemesi dikkat çekti.

Ziyaretin ardından kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Özgür Özel: Kazanıyoruz arkadaşlar Türkiye Cumhuriyetinin 13’üncü Cumhurbaşkanı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Sizlere Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı CHP’mizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirdim dedi.

Özel konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

‘’TÜRKİYEYE BAHARLA BİRLİKTE BARIŞ VE KARDEŞLİK GELECEK’’

Sevgili Eyüpsultanlılar Genel Başkanımız ve 13’üncü Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nasıl ki sağladığı ittifakla bizi Saadet Parti’li, Deva Parti’li, Demokrat Parti’li, Gelecek Parti’li ve İYİ Parti’li dostlarımızla onların teşkilatlarıyla kucaklaştırdı, barıştırdı ve birleştirdiyse Türkiyenin diğer %50’sini sanki bizleri düşman gibi gösterdikleri, sanki şeytan gibi gösterdikleri bizleri kendileri gibi bu memleketin has, iyi insanları olduğumuzu onlara göstereceğimiz, onları bağrımıza basacağımız kimsenin siyasi parti üyeliğinden dolayı sorumlu tutmayacağımız. Biliyoruz ki bazı siyasi partilere zorunluluktan üye olundu. Bazıları da iyi olsun diye gönüllü olundu. Ama hepsiyle kucaklaşacağımız bir süreç başlayacak.

Biz ki her parti ile bayramlaşan bir siyasi partiyiz.

Türkye’nin en çok bayramlaşan siyasi partisiyiz.

14 Mayıstan sonra Millet ittifakının getireceği baharda ve demokrasi bayramında ayırmadan bütün Türkiye ile bayramlaşacağımızı, kucaklaşacağımızı bir kez daha buradan ilan ediyorum.  Her siyasi görüşten her insanın geleceği için daha zengin, daha özgür ve daha mutlu Türkiye yaratacağımızı şimdiden müjdeliyorum.  

Sizlerin değerli ailelerine, komşularına ve akrabalarına sevdiklerine hem sahsım hem de vekaleten de Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizin selamlarını sevgilerini iletiyorum dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir