Eyüp’e Muhterem başkan gerek

Example HTML page

 

 

 

MUHTEREM AÇILIŞ (37) MUHTEREM AÇILIŞ (2) MUHTEREM AÇILIŞ (4) MUHTEREM AÇILIŞ (15) MUHTEREM AÇILIŞ (35)

 

CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Muhterem Aktaş yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor

 

 

Eyüp’e Muhterem başkan gerek

 

 

 

EYÜP-CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Muhterem Aktaş yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Haliç kıyısından Karadeniz kıyısına kadar uzanan 242 kilometrekarede girilmemiş ev gidilmiş yer olmayacak düsturuyla hareket eden genç başkan aday adayı bu hedefleri doğrultusunda her gün bir mahallede halkla buluşuyor dertlerini dinliyor onları not alıyor bu buluşmalarda önce CHP ‘yi sonra kendini anlatıyor.

Genç ve dinamikliğiyle dikkat çeken muhterem Aktaş son olarak yerel seçim çalışmalarına bir yenisini ekledi ve Alibeyköy’de seçim irtibat bürosu açtı.

 

 

 

Muhterem Aktaş’ın irtibat bürosunu Ali Rıza Binboğa açtı

 

 

 

Geçtiğimiz gün çok büyük katılımla ve Sanatçı Ali Rıza Binboğa’nın onur konuğu olarak katılımıyla  Alibeyköy saya yokuşunda seçim irtibat bürosu açan Aktaş, yerel seçimler için çok iddialı hazırladıklarını belirtti.

CHP Eyüp ilçe yönetim kurulu üyeleri CHP Eyüp belediye başkan aday adayları CHP Eyüp belediye meclis üyesi aday adayları ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen açılış sonrası Gazetemize değerlendirmede bulanan CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Muhterem Aktaş,  tefrik için değil tevhid içn yola çıktıklarını kaydetti, Aktaş, Eyüp’ü alanlarında uzman kadrolarımızın hizmetiyle, Eyüp’te yaşayanlarla birlikte yöneteceğiz.   Eyüp’ün tarihi, inançsal ve kültürel dokusu ile doğal çevre yapısını koruyarak geleceğe taşıyacağız.

 

Her Mahallede oluşturacağımız irtibat büroları aracılığı ile Eyüp’te  yaşayan  Herkesle ilgili  ve  iletişim  içinde  olacağız. Belediye bünyesinde  oluşturacağımız  hukuk servisi ve sağlık servisi aracılığı ile Eyüplü hemşehrilerimizin adalet ve sağlık hizmetlerinden bedelsiz olarak yararlanmalarını sağlayacağız.

 

geliştireceğimiz toplumsal projelerle; eyüp’te yaşayan engellileri, hasta  ve yaşlıları evlerine  mahkum  olmaktan  çıkartıp  kent  yaşamının  içine katacağız.

 

Eyüp’te yaşayan  ev  hanımlarının kendi  evlerinde üretecekleri; fikir-sanat eserlerini, yiyecek, giyecek vb. ürünlerini bedellerini ödeyerek  kapılarından alıp, ihtiyaç sahibi  hemşehrilerimize bedelsiz ulaştırmak suretiyle   ev ekonomilerine  katkıda   bulunmalarını  sağlayacağız.

 

Eyüp’te iş yapan esnafımızı destekleyerek işlerini sürdürmelerini ve büyütmelerini  sağlayacağız. Esnafımızı  AVM’ lerin haksız rekabetinden koruyacak tedbirleri alacağız.

 

Eyüp’te ikamet  eden  hemşehrilerimizin her kademedeki öğrenci çocuklarına destek  olacağız. yüksek öğrenim  gören ihtiyaç sahiplerine  burs  olanakları, mezun  olduklarında da   olanakları sağlayacağız

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eyüp’te yaşayan  herkesin, özellikle de  GENÇLERİMİZİN kültürel, sanatsal, sportif vb. aktivitelerini yapabilecekleri  uygun  alanlar  oluşturacağız.

 

Eyüp’te  mevcut yerel  yönetimin  “yüksek  tapu  bedeli ve düşük  imar  uygulaması”  sonucu,  hak  sahiplerini yandaş müteahhitlerin insafına terk eden  cenderesini kıracağız.  “Düşük tapu bedeli ve uygun imar uygulaması”  yaparak  yerinde  kentsel  dönüşümü  sağlamak suretiyle  HİÇBİR  EYÜPLÜ  HEMŞEHRİMİZİ  MAĞDUR  ETMEYECEĞİZ.

 

EYÜP’ünbütün  hemşehrilerimizin aileleriyle ve  komşularıyla  birlikte   mutluluk içinde ikamet  edecekleri,  MÜREFFEH  ve  ÇAĞDAŞ BİR YAŞAM  ALANI OLMASINI SAĞLAYACAĞIZ.

 

CHP  VARSA,  HERKES  İÇİN  VAR…

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir