Eyüp Spor 100 Yıl Kutlamasına AKP Gölgesi Düştü

Eyüp Spor Yüz yıl kutlaması Eyüp Spor Sahasından Cumartesi günü akşam saat 19.00 da 100 yıl kutlama platformunun öncülüğün de yapılan kutlama ile başlayarak Eyüpsultan meydanına yapılan yürüyüş ile kutlandı.

Yapılan Eyüp Spor kutlamalarına taraftar guruplarının yanı sıra çok sayı da siyasi parti temsilcisi ve STK’lar da katıldı.

Yapılan 100 Yıl Kutlamaların da Eyüp Spor Sahasının Işıklarının Yanmaması gider ayak Remzi Aydın Eyüp Spor Taraftarlarını cezalandırıyormu söylemine neden oldu.

Eyüp Spor 100 YIL Kutlamalarına CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve Yönetim Kurulu üyeleri ,CHP Gençlik Kolları Başkanı Direnç Çeliker ve yönetim kurulunun yanı sıra CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayları Saim Diken,Mustafa Tüysüz,Emel Bilenoğlu,Kortej Eyüpsultan Meydanına geldiğinde ise AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Adem Koçyiğit,AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken de katıldı.

EYÜP SPOR KUTLAMALARINA AK PARTİ GÖLGESİ DÜŞTÜ…

Her şey normal ilerlerken Kortej Eyüpsultan Meydanına Gidiği anda kutlamalara dahil olan AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koç Yiğit ve AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken kutlamalara katılarak yükseğe çıkarak yapmış olduğu konuşma Eyüp Spor ruhuna gölge düşürdü.

Kutlamalara katılan diğer STK Temsilcileri Spora siyaset gölgesi düşmemeli diye söylenerek alandan ayrıldı.

AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı ve Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken Eyüp Spor Sahasının önünden başlayan kutlama yürüyüşüne katılma zahmetine bile katlanmadan yapılan etkinliğin sahibi gibi kendi propagandalarını yapması kalabalık tarafından hoş karşılanmadı.

Yapılan bu yanlış tutum dolayısı ile 100 Kutlama Platformunun sözcülerinden bir açıklama bekliyoruz.

Çünkü Eyüp Sporun şanlı 100 yıllık geçmişi bir siyasi düşünceye ve guruplara maal edilmeyecek kadar büyüktür.

Kimsenin bu şanlı geçmişe gölge düşürmeye hakkı yoktur diye düşünüyoruz.

Eyüp Sporumuzun Şanlı geçen 100 yılı Tüm Eyüpsultan Halkına ve taraftarına kutlu olsun.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir