Eyüp Ordu’lulardan Birlik Kahvaltısı

Example HTML page

Eyüp Alibeyköyde bulunan Ordu’lular derneği hem yeni yerini tanıtmak, hemde üye ve dostları ile buluşmak için kahvaltı düzenledi.
10-02-2013 Pazar sabahı gerçekleştirilen kahvaltı ve açılış törenine ilgi büyük oldu.
Orduluların ve siyasilerin yoğun katılımı önümüzdeki süreçte Ordu’luların ne kadar etkin olacağının göstergesi oldu.
Kahvaltıya AKP milletvekili ismet Uçma,CHP milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Oktay Ekşi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,Eyüp Belediye Başkan yardımcısı Semih Dikyol, CHP Eyüp belediye meclis üyesi Memet Sevim katıldı.
Ayrıca yerel’de siyaset yapan birçok simada kahvaltıda bulundu.
AKP ilçe başkanı Seçkin Turan,CHP örgütten sorumlu Başkan yardıncısı Sinan Akçiçek,CHP Akşemsettin mahalle temsilcisi Cemalettin Özkan,DSP ilçe başkanı Faik Kaya,Çırçır mahalle muhtarı Yusuf Gül,Akşemsettin mahalle muhtarı Avni Demir’in yanı sıra bir çok Ordulu dernek başkanları ve Eyüp’te bulunan bazı sivil toplum dernekleri başkanlarıda hazır bulundular.
Eyüp Ordulular dernek başkanı Halit Cılbırtoğlu yaptığı açılış konuşmasında bugün buraya gelen tüm başkanlarımıza milletvekillerimize teşekkür ederim diyerek başladığı konuşmasında ordulular İstanbul da ne kadar güçlü ne kadar örgütlü olursa o kadar isteklerimizin yerine geleceğini biliyoruz;dedi.
CHP Milletvekili Süleyman Çelebi ise konuşmasında;Derneklerin var olması gerektiğinin altını çizerken ama dernekler hiçbir partinin arka bahçesi olmamalıdır;dedi.
Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül ise konuşmasında ordululara seslenerek;İstanbulda yalnız değilsiniz Şişli’de bir belediye başkanınız var sorununuz olduğu zaman ben şişlideyim sizlerin,bir kardeş bir hemşehrisi olarak kapılarım sizlere sonuna kadar açık;dedi
Sarıgül konuşmasını şöyle tamamladı,Yalnız değilsiniz ordulular ben Mustafa Sarıgül olarak Türküm,Doğruyum,Orduluyum;diyerek sözlerini bitirdi.
Protokol konuşmalarının ardından Eyüp Ordululular Derneği Halitpaşa caddesindeki Elmasoğlu pasajındaki yeni yerinin açılışı yapıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir