Esentepe’ye kütüphane çalışma alanı ve paylaşımlı ofis geliyor

Example HTML page

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Eyüpsultan’ı geliştirmek adına hazırladığı projelerini hayata geçiriyor. Bu kapsamda Başkan Özmen Esentepe Mahallesi’nde yapımı devam eden, kütüphane, çalışma alanı ve paylaşımlı ofisleri içeren komplekste incelemelerde bulundu.

“Yaşamaya Değer” sloganıyla yola çıkan ve göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Başkan Mithat Bülent Özmen, son olarak Esentepe Mahallesi’nde yapımı devam eden, bünyesinde kütüphane, çalışma alanı ve paylaşımlı ofisleri barındıran komplekste incelemelerde bulundu. 

BİNLERCE KİTAPLIK KÜTÜPHANE, ÇALIŞMA ALANLARI VE 4 TANE PAYLAŞIMLI ORTAK OFİS

İncelemenin ardından yapılan çalışmayla ilgili konuşan Başkan Özmen, “Esentepe Mahallemizde bitirme aşamasına geldiğimiz bir projede bulunuyoruz. Burada bir kitaplığımız, kütüphanemiz olacak. Bu kütüphanemizde çeşitli alanları, konuları içeren binlerce kitabımız olacak. Sadece bununla sınırlı kalmayacağız. Birden fazla çalışma alanımız olacak. Gençlerimizin, öğrencilerimizin, annelerimizin, babalarımızın gelip faydalanabileceği bir çalışma, oturma ve dinlenme alanımız olacak. Bununla da sınırlı kalmayacağız. Gençlerimizi, girişimcilerimizi önemsiyoruz. Bu yerleşkede aynı zamanda 4 tane paylaşımlı ortak ofisimiz olacak” dedi.

“ÇALIŞMALAR TOPLANTILAR VE SUNUMLAR YAPILABİLİNECEK”

Bu çalışmanın, kendilerinin yeni başlattığı bir çalışma olduğunun altını çizen Başkan Özmen sözlerini şöyle sürdürdü: “Aynısını Kemerburgaz’da ve Esentepe’de de yapıyoruz. Burada girişimcilerimiz kira, internet, elektrik, doğalgaz, su gibi ofis maliyetlerine katlanmadan toplantılarını yapabilecekler, sunumlarını yapabilecekler, çalışmalarını yapabilecekler. Kendilerine ait, belli bir süre kullanabilecekleri ofisler olacak. Hem gençlerimizin, hem öğrencilerimizin, hem girişimcilerimizin, hem STK ve derneklerimizin faydalanabilecekleri muhteşem bir yerleşkeyi çok yakın zamanda Eyüpsultanımıza kazandırmış olacağız.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir