EMÜDER’den 8 Mart mesajı

Example HTML page

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Tutacak, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi

İrfan Tutacak, “Evrensel insan haklarının ayrılmaz ve vazgeçilmez bir parçası olan kadın haklarının sağlanması yolunda yapılan çalışmaların simgesi olan 8 Mart, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Onlar her zaman özverinin, sevginin, merhametin, şefkatin kaynağı olmuştur. Demokratik, ileri bir toplum ve güçlü bir ekonomi hedeflerine kadının çalışması ve üretmesi sayesinde ulaşabileceğiz. Kadının statüsünün daha fazla güçlendirilmesi, iş hayatından siyasete her alanda daha fazla varlık gösterebilmesi büyük önem taşımaktadır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerim ile üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz baş tacı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir