Emel Bilenoğlu’na Çırçır Mahalle halkından büyük destek…

Example HTML page

Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Çırçır mahallesi programı da yoğun oldu. Güne, Çırçır mahallesinde esnaf ziyaretleriyle başlayan Emel Bilenoğlu, Şehit Murat Taş Orta Okulu ve Mehmet Akif Ersoy İlk Öğretim Okulu Okul Aile Birlikleri, Semt Pazarı, Alibeyköy’de bulunan Başak Sanayi Sitesinde esnaf ziyareti yaptıktan sonra, yıllardır Tapu Talebinde Bulunan Gece Kondu Hak sahipleriyle sokak toplantısı yaptı.

Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu, Ömer Halis Demir caddesinde düzenlenen sokak toplantısında gecekondu hak sahipleriyle bir araya gelen Emel Bilenoğlu, hak sahiplerinin taleplerini dinledi. Hak sahipleri “ 50 yıla yakındır bu mahallelerde ikamet ediyoruz. 50 yıldır tapumuzu alamadığımız için yılanlarla, farelerle birlikte aynı düzensiz evlerde yaşıyoruz. Yıllardır her seçim öncesi bizleri sürekli aldatan AKP Belediyeciliğinin sürgün politikalarıyla karşı karşıyız. Biz tapu talebinde bulunurken, onlar bizim yerleri bize sormadan Kiptaş’a vermenin peşindeler. Artık yorulduk ve de çok kızgınız. Eğer bizlere umut olacaksan bizlerde sana umut olur, seni Eyüpsultan Belediye Başkanlığına taşırız. Burada bulunanların hepsinin sana sözü olsun. Senin için çalışacağız” söyleminde bulundular.

Emel Bilenoğlu, “ değerli dostlar ve değerli gecekondu hak sahipleri. Sizlerin ne şartlarla bu evleri yaptığınızı biliyor ve emeğinize saygı duyuyorum. Sadece saygı duymak mı? Hayır. Bununla birlikte emeğiniz olan evlerinizin birilerine rant olarak verilmesine de bütün yüreğimle mücadele edeceğime, şu an okunan akşam Ezan şahit olsun ki söz veriyorum.

”Ben size tapu sözü verip diğerleri gibi aldatıp gidenlerden olmayacağım. ”

Ben size bu sorunu birlikte sizinde onayınızı alarak çözmeyi vaat ediyorum. Bu sadece Eyüpsultan Belediye Başkanı’nın yapacağı bir iş değildir. Bunun birde 1/5000’lik İBB Planlaması safhası var. Bunun içindir ki. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığını kazanmak Eyüpsultan’dan, Eyüpsultan Belediye Başkanlığını kazanmak, sizin evlerinizin önünden geçiyor. Siz bize bu yetkiyi verin çözmek çok kolay olacak. Şimdi ben size bu sorunu çözeceğime söz veriyorum. Sizde beni destekleyecek misiniz” sorusuna toplantıya katılan tüm hak sahipleri söz cevabını verdiler.  

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir