Emel Bilenoğlu ;”Yeşilpınar gerçek hizmeti bizim dönemimizde alacak.”

Example HTML page

Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu, yerel seçimlere yönelik çalışmaları doğrultusunda halk buluşmaları ve esnaf ziyaretlerine olumsuz hava koşullarına rağmen aralıksız devam ediyor.

Bilenoğlu, bugün gittiği Yeşilpınar Mahallesinde, ‘’ Sizin sorunlarınızı gayet iyi biliyorum. Yıllardır yapılamayan Camii’yi de, bölgenizde istediğiniz hastaneyi de, mahallemize yakışacak asfalt ve kaldırım çalışmalarını da ve talep ettiğiniz ne varsa, ihtiyaç olan ne varsa en iyi şekilde biz yapacağız. İnanın, Yeşilpınar gerçek hizmeti bizim dönemimizde alacak.’’ dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, saha çalışmalarına bugün oldukça soğuk ve yağışlı havaya rağmen kalabalık bir ekip ile Yeşipınar Mahallesinde devam etti. Girne caddesinden başlayan çalışma ile her dükkana tek tek uğrayan Bilenoğlu, esnaf ve vatandaşlara umut çiçeği dağıtarak ‘’31 Mart gecesine dek kar demeden, soğuk demeden, dur durak bilmeden çalışacağız. Sizin sorunlarınızı çok iyi biliyoruz, dersimize çok iyi çalıştık. Bize yetki verdiğiniz taktirde bambaşka bir Yeşilpınar, bambaşka bir Eyüpsultan olacak. Söz veriyorum.’’ dedi.

Çalışmalar esnasında geçtiğimiz günlerde muhtarlık görevinden istifa ederek Meclis Üyesi Adayı olan İlker Çomak’a ve mahallenin tanınan isimlerinden Ünsal Aykutoğlu’na olan ilgi görülür dereceydi.

Mahalle sakinleri temsiliyet konusunda memnun olduklarını belirterek Emel Bilenoğlu başkanlığındaki bir belediyenin ve belediye meclisinin oluşması için çalışacaklarını ve oy vereceklerini ifade ettiler. Bu durumla alakalı bir esnaf ‘’Bu işin matematiği var. Biz esnaf arkadaşlarla oturduk konuştuk. Topladık, çıkardık bütün işlemleri yaptık. Rakamı belirledik, emin olun o rakamı tutturacağız ve bu seçimi hep birlikte kazanacağız.’’ dedi.

Esnafın bu söylemine karşı Bilenoğlu, ‘’Çok teşekkür ederim. Yeşilpınar’ın desteği çok önemli. Tam da söylediğiniz gibi ben kazanmayacağım ya da biz kazanmayacağız. Bütün Yeşilpınar, bütün Eyüpsultan kazanacak. Göreceksiniz ayrılık gayrlılık bitecek, kutuplaşma bitecek. Eyüpsultan’da sevgi olacak, saygı olacak, muhabbet olacak. Eyüpsultan bütünüyle bir aile olacak.’’ dedi.

Mahalle sakinlerinin ortak talebi olan camii inşaatının bitirilmesi, bölge hastanesi, park, asfalt, kaldırım ve alt yapı sorunları ile ilgili sık sık diyalogların yaşandığı çalışmada Bilenoğlu, ‘’ Camii inşaatını en kısa sürede bitireceğiz. İki eliniz yakamızda olsun, eğer bitirmezsek gelin bize hesabını sorun. İki değerli meclis üyesi adayım burada. Onlar da bu işin takipçisi olacak. Diğer konulara gelince; öncelikle çevre düzenlemelerini yapacağız. Kaldırım, asfalt ve alt yapı sorununu bir seferde çözüp mevcut olan parkları düzenleyecek ardından mahallemize yakışan modern parklar yapacağız, yeşil alanlar oluşturacağız.

Ardından bölgemize ”sadece hastane değil bir hastane ve bir kreş açmak için gerekli çalışmalara başlayacağız.” Önce portatif çözümler projemizi hayata geçirerek isteklerinize karşılık vereceğiz. Ardından kalıcı çözüm için çalışmalarımız başlayacak. Planlarımız hazır. Enerjimiz, istediğimiz, inancımız yüksek. Allah’ın izni, sizlerin takdiriyle göreve geldiğimiz zaman göreceksiniz Yeşilpınar’ın, Eyüpsultan’ın çehresi değişecek. Eyüpsultan, İstanbul’un gülen yüzü olacak. Söz veriyorum.’’ dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir