Emel Bilenoğlu seçim çalışmalarını Muhtarlık, Esnaf ve STK ziyaretleri ile sürdürdü

Example HTML page

İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu seçim kapsamındaki çalışmalarına beraberindeki İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım ve yöneticilerle birlikte, Alibeyköy Sayayolu esnafını, Karadolap Mahalle Muhtarı Filiz Karaçelik, Üsküp Brezalılar Derneği ve Pirsultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Şubesi ziyaretleriyle devem etti.

Güne esnaf ziyareti ile başlayan Emel Bilenoğlu, bölge esnafı tarafınca çok sıcak karşılandı. “Biz sizi çok iyi tanıyoruz, Emel Hanım son 5 yıldır sürekli bizimlesiniz, desteğimiz sizinle” diyen esnafa teşekkürlerini sunan Bilenoğlu, “Evet beş yıldır sürekli sizinle hemhal oluyoruz. Ve biliyorum ki siz değerli esnaflarımızın problemlerini çözmeden vatandaşlarımızın problemleri çözülemez” dedi.

Esnaf ziyareti sonrasında Üsküp Brezalılar derneğini ziyaret eden Emel Bilenoğlu, Dernek Başkanı Mustafa Zeki ve yönetimi ile karşılandı.

Dernek Başkanı Mustafa Zeki, ziyaretlerinden dolayı Başkan Emel Bilenoğlu’na teşekkür etti. Emel Bilenoğlu’da her zaman bana sonuna kadar açılan bu kapıların bugün aynı sıcaklık ve güler yüzle bir kez daha açılması beni çok mutlu etmiştir ifadelerini kullandı.

Emel Bilenoğlu’nun gün sonu durağı Pirsultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Şubesi oldu. Şube Başkanı Hüseyin Güzelgül dede tarafınca kabul edilen Bilenoğlu, ev sahipliliği için Hüseyin Güzelgül dedeye teşekkürlerini iletti. Şube başkanı Hüseyin Güzelgül ise Emel Bilenoğlu’na başarılar diledi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir