Emel Bilenoğlu ; Ötekimiz olmayacak…

”Emel Bilenoğlu;”Eyüpsultan’lı komşularımız 1 Nisan Sabahına uyandığında ötekisi olmayan hizmet projemizle karşılaşacaklar”

Girdiği her dükkân da, yürüdüğü sokaklarda, kadın erkek ayırmaksızın merhabalaştığı her vatandaşın sevgisini kazanan ve en çok da çocukların Emel ablası olan, Millet İttifakının Eyüp Sultan Belediye Başkan adayı Emel BİLENOĞLU, her gün gücüne güç katarak yoluna devam ediyor.

Seçim çalışmalarını sürdürdüğü her mahallede, Emel BİLENOĞLU aynı sıcak sevgiyle karşılaşıyor. Kadınlar yanına gelip, yaşadıkları sosyal ve ekonomik sıkıntılarını rahatlıkla anlatabiliyorlar. Kendisiyle diyaloga geçen vatandaşların Emel Bileoğlu’na hitap ederken genellikle kızım, kardeşim, abla şeklinde hitap ediyor olması kurduğu ilişkinin samimiyetinden kaynaklandığını yakinen gözlenmekte.

Emel Bilenoğlu ile vatandaşlar arasında ilginç diyaloglarda yaşanmakta. Çırçır mahallesinde yürüttüğü seçim çalışmaları sırasında yanına gelen bir hanım Emel Bilenoğlu’na “CHP’ hayatım boyunca oy vermedim. Ama bu seçimde size kesinlikle oy vereceğim. Altını çizmek istiyorum ben CHP’ye oy vermiyorum sizin şahsınıza oy vereceğim. Çünkü kazandığınızda, şu an lisede okuyan benim kızıma rol model olacak ve kızım da emek verip çalışıldığında başarıldığını sizden görecek. Kızım da bir kadının Eyüpsultan başta olmak üzere bu ülkede hakkı olan her makama geldiğini bilecek” dedi.

Bu sözlere Emel Bilenoğlu,” doktorlar, avukatlar, mimarlar, bilim adamları, başkanlar, başbakanlar hatta belediye başkanları yetiştiren kadınlar, anneler o makamları da gerektiğinde onlar kadar hatta onlardan daha iyi yöneteceğimizi göstermeliyiz. Sizin beni kendi kızınıza rol model olarak görüyor olmanız beni çok mutlu etti. Lakin bir o kadar da sorumluluğumu artırdı. Sizin kızınız başta olmak üzere her kadının her kızın umudunu çoğaltmak için emin olun ki daha çok çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Bilenoğlu, Partisinin Rami Cuma Mahlle’si Seçim Koordinasyon merkezinin açılışını yaptı…

Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı EMEL BİLENOĞLU, Rami Cuma mahallesinde seçim koordinasyon merkezi açılışını yaptıktan sonra mahalle esnafı ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Gittiği her mahallede vatandaşları dinleyip projelerini anlatan Emel Bilenoğlu, Rami Cuma mahallesinin esnafının ve vatandaşının sıkıntılarını ve dertlerini dinledi. Yaşanan ekonomik sıkıntılar, ulaşımda yaşanan sıkıntılar ve esnafın siftah etmeden kepenk kapattığına dair sıkıntıları dinledi.

”Emel Bilenoğlu;”Eyüpsultan’lı komşularımız 1 Nisan Sabahına uyandığında ötekisi olmayan hizmet projemizle karşılaşacaklar”

Emel Bilenoğlu, “31 Mart akşamı Eyüpsultan’a ilk yapacağımız hizmet, ötekisi olmayan bir yarına uyanma hizmeti olacak. Eyüpsultan’da kaybolan umudun, barışın ve kardeşliğin filizlendiği ve her gün büyüyerek Eyüpsultan’dan başlayarak İstanbul’u saracağı bir gün olacak. Biz öyle uçuk kaçık projelerle halkımızın karşısına çıkmadık ve çıkmayacağız. Ayakları yere basan ve insan odaklı projeler sunuyoruz.

53 yılda yapılmayacak 53 proje ile çıkmanın siyasetteki adı hamasettir.

Birilerinin çıkıp ta sorması lazım eğer bugün bile Eyüpsultan’a 53 proje lazımsa, 25 yıldır yaptığınız nedir. Ya 25 yıl boyunca yattığınızı kabul edin ya da, değil Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bile yapılmayacak bu projelerin hamaset olduğunu kabul edin” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir