Emel Bilenoğlu Direnişteki Uzel Makine işçilerini Ziyaret etti

Example HTML page

Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu direnişteki Uzel Makine işçilerine destek ziyaretinde bulundu.

Yıllarca çalıştıkları UZEL fabrikasından tazminatlarının alamayan binlerce işçi yaklaşık üç aydır her pazar güzü kapanmış fabrikanın önünde tuttukları nöbetle seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

11 yıldır süren davanın sonuçlanmasını bekleyen ve haklarını talep eden hak sahipleri, bugün yine UZEL Fabrikasının önündeki nöbetteydiler. Millet İttifakının Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu, hak arayışını sürdüren emekçilerin yanındaydı.

Kazanılmış hakları olan tazminatlarını talep eden işçilere seslenen Emel Bilenoğlu,” maalesef ki ülkemizde hak verilmiyor hak zorla alınıyor. Şunu söylemek istiyorum. uzun zamandır sahada yaptığım çalışmalarda kadılar gelip boynuma sarılıp burayı söylüyorlar.

Eşlerimiz orada her pazar günü nöbette gelin bizim derdimizi paylaşın diyorlar. Bizde bugün sizin dertlerinize dert ortağı olmak için bugün buradayız. Çok fabrikada işçi olarak çalışmış, ve bir çok fabrikada yönetici olarak çalışmış biri olarak, bir işçi kardeşimin gözünde yaş düşmesin, hakkı yenilmesin diye mücadele eden biri olarak, bundan sonra da siz hakkınızı aldığınız güne kadar yanınızda olacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Emel Bilenoğlu her pazar günü kapanan uzel makine fabrikasının önünde buluşan işçilere tüm İstanbulluları buraya gelerek destek vermeye çağırdı.

11 Yıldır iflas bahaneleri ile mağdur edilen Uzel Makine işçileri direnişlerini sürdürüyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir