Emel Bilenoğlu; Çalışmalarına Kemerburgaz’da devam etti…

Example HTML page

İsminin açıklandığı günden bu yana toplumun yoğun desteği ve ilgisi ile karşılaşan Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu seçim çalışmalarına devam ediyor.

Emel Bilenoğlunun çalışmalarında Millet İttifakının bileşenlerinden İyi Parti de tam kadro yer alarak çalışmalara destek verdi.

Bilenoğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında Kemerburgaz’da vatandaşlarla buluştu.

Saat 10.00’da çalışma ekibi ile buluşan Bilenoğlu, 11.00 ile 14.30 arasında okul aile birliği, esnaf ve kapı kapı ev ziyareti gerçekleştirdi. Ardından fabrika işçileriyle buluşan Emel Bilenoğlu, orada da yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bilenoğlu, gittiği her yerde Kemerburgaz için hazırladıkları projeleri anlattı.

”Göreceksiniz bizim dönemimizde Eyüpsultan ve Kemerburgaz çok farklı olacak.”

Gerçekleşen ziyaretler esnasında vatandaşların sorularını dinleyen ve projelerini anlatan Bilenoğlu, ‘’Kemerburgaz bizim önemsediğimiz bir yer. Burada yaşayan vatandaşları dinleyen, onları anlayan, buradaki sorunları burada yaşayan vatandaşlar ile çözüme kavuşturan bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız.

Kemerburgaz, doğal özellikleri itibariyle hizmet ederken en itina gösterilen yerlerden birisi olacak.

”Taleplerinizi Biz Çözeceğiz”

Bu bölgemizden çok farklı şikâyetler geliyor. Özellikle okullarımızdan talepler geliyor. Pencerelerinden, tuvaletlerine, alt yapılarından, musluklarından akan paslı sulara kadar hepsini biliyoruz. Bunun dışında Kemerburgaz halkının hastane başta olmak üzere, nikah salonu, otopark, spor saha alanları talep ettiğini de biliyorum. Hepsi için projelerimiz hazır. Göreve geldiğimiz ilk gün kolları sıvayıp bu projeleri hayata geçireceğiz. Önce portatif çözümler ile ihtiyaçlarınızı karşılayacağız.

Bununla eş zamanlı olarak da kalıcı çözüm için gerekli çalışmalar başlatılacak. Göreceksiniz, bizim dönemimizde çok farklı bir Eyüpsultan, çok farklı bir Kemerburgaz olacak.’’ 

Emel Bilenoğlu Granit Center işçilerini ziyaret etti destek istedi.

Program kapsamında semt pazarını gezen Bilenoğlu, Kastamonu Alayazı Köyü Derneği ziyareti ve ev toplantısı ile Kemerburgaz bölgesi çalışmalarına devam etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir