Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan’da konuştu;On binler Başkan Ekrem İmamoğlu dedi…

İstanbul’un seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu 23 Haziran seçimlerine 1 gün kala Eyüpsultan meydanında halkla buluştu.

Ekrem İmamoğlu miting alanına CHP Genel Başkanı Kemal Kıulıçdaroğlu,CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek,CHP Adan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,31 Mart 2019 Millet ittifakını CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu ile birlikte geldi.

Eyüpsultan meydanını tıklım tıklım dolduran Eyüpsultan halkı coşkulu bir şekilde ”Her Şey Çok Güzel Olacak , Ekrem Başkan, imamoğlu varsa umut var diye haykırdı.”

Fahri Korutürk ve Cami meydanının yanı sıra cafelerin bulunduğu alanı dolduran Eyüpsultan Halkı 16 milyonun Başkanı Ekrem İmamoğlu dedi.

Seçim otobüsünün üzerine sırasıyla CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve Millet ittifakının CHP’li Eyüpsultan’ın Başkan adayı Emel Bilenoğlu da çıkarak miting alanın daki kalabalığı selamladılar.

Miting alanın da toplanan on binlerce Eyüpsultan halkına seslenen 16 milyonun seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşmasın da şu sözlere yer verdi;

İstanbul’un Seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Eyüpsultan miting’ine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’da miting alanın da toplanan kalabalığa hitap etti.

Kılıçdaroğlu konuşmasın da şu sözlerle seslendi;

Ekrem İmamoğlu,miting alanın da otobüsün üstüne çıkmak isteyen iki küçük kız çocuğunu otobüsün üstüne aldı ağlayan çocukları sakinleştiren İmamoğlu birlikte Her şey çok güzel olacak solaganı attırdı alanda toplanan kalabalığa.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir