Dünyayı yeniden kuran yaratıcı kadınlar, ortak projeler için buluştu

Example HTML page

Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği misafirlerini ağırladı.

ATAKENT KADIN YAZARLAR PLATFORMU Yönetici ve yazarlarını misafir ettiler. Yapılan görüşmeler de faydalı konular ortak projeler üzerinde konuşuldu. Sohbetin en derin konusu ”EŞİT TEMSİL” oldu. Toplumun kanayan yarası olarak bakılan, ”EŞİT TEMSİL” konusu uzun uzun konuşuldu.

Toplantıda Başkan Türkmen Erdoğan Celep‘in yanı sıra Başkan Yardımcısı Klinik Psikolog. Burak Sefa Pehlivan, Yöneticiler Emine Kapukaya ve Gazeteci Tülay Edis de hazır bulundular. Atakent Kadın Yazarlar Platformu‘ndan ise Yazar Türkan Kebeci, Şair Sevgi Köse, Yazar ve Şair Şaziment Engin katıldılar.

Kadın Yazarlar ve şairler okumanın ve yazmanın faydalarının altını çizdiler.

Akrep İle Yelkovan, HEÇ ve HİÇ ve ”Sürmeli” Kitaplarının yazarı Türkan Kebeci, yazmanın ve okumanın faydalarını özel bir yere koydu.

Yüreğimin İsyanı ve Ateşten Kalbe kitaplarının yazarı Sevgi Köse, hiç bir kadın ben yapamam dememeli yaratıcı tarafları mutlaka var önemli olan adım atmaları adım atmaya başladılar mı gerisi gelir dedi.

Ortak Kitaplar Biz Yazar Kadınlar ve Cesur Kadınların Fısıltıları, Kitaplarında, aynı zamanda Mor Kalamler Dergisi‘nde Makaleleri bulunan Şazimet Engin, kadınların yazarak hayatlarına çok şey katacaklarını belirtti.

Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tükmen Erdoğan Celep ise yaklaşan yerel seçimlere de vurgu yaparak tüm siyasi partiler biz kadınların yaratıcılığını dikkate alarak yönetim kademelerinde eşit temsile mutlaka önem vermeliler. Kadınlar oy deposu değil kadın yoksa ve eşit temsiliyet dikkate alınmıyor ise oy da yok. Biz kadınlar her alanda varız, var olmaya da devam edeceğiz dedi.
Aynı zamanda ”MOR KALEMLER DERGİSİNİN” yazarları da olan Kimya mühendisi yazar ve şair Türkan Kebeci, Mali Müşavir, Yazar ve Şair Sevgi Köse, Yazar Şazimet Engin yapılan sohbetlerin ardından yeni ortak projelerde buluşmak üzere sözleşerek ayrıldılar.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir