Dr. Mithat Bülent Özmen: İhmal edilmiş bölgelerden başlayıp, çağdaş yaşanabilir Eyüpsultan’ı birlikte inşa edeceğiz…

Example HTML page

Dr. Mithat Bülent Özmen: İhmal edilmiş bölgelerden başlayıp çağdaş yaşanabilir Eyüpsultan’ı birlikte inşa edeceğiz…

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı Dr. Mithat Bülent Özmen Eyüpsultan’ın kırsal mahallelerinden Pirinçi mahallesi halkıyla iftar sofrasında buluştu.

DR. Mithat Bülent Özmen’in Pirinçci Mahallesi programına CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ın yanı sıra CHP Önceki dönem İlçe Başkanı Memet Sevim, Ülkücü camianın Akillerinden Ahmet Ali İnce, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Orhan Can ve Ebru Demir’de eşlik etti.

Özmen’in Pirinçci programına gençlerin ve kadınların yoğun katılımı dikkat çekti.

Dualar eşliğinde açılan oruç’un ardından Ahmet Ali İnce’nin yaptığı sunum ve selamlama konuşmasından sonra konuşmasını yapmak üzere Dr. Mithat Bülent özmen’i, davet etti.

Konuşmasını yapmak üzere mikrofona gelen CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen selamlamanın ardından bölgenin sorunlarına hakim olduğunu özellikle uzun yıllar ilmal edilmiş bölgelerden çalışmalarına başlayacağını, ‘’eşitlikçi sosyal belediyecilik programıyla’’ Pirinçi mahallemizin sorunlarını sizlerle birlikte çözüp ‘’çağdaş yaşanabilir Eyüpsultan’ı birlikte inşa edeceğiz ifadesinde bulundu.

”BAŞKAN DR. ÖZMEN’İN PİRİNÇCİ TOPLANTISINA KADINLAR’DAN BÜYÜL İLGİ”

Özmen Pirinçi programında sorunları en ağır biçimiyle kadın katılımcıların ve Çocukların, gençlerin yaşadığı bir kez daha tescillenmiş oldu.  Sorunlara dair talepler de Kadınlar ve gençlerden geldi. Sağlık ocağı sorunu, imar sorunu, servis sorununa kadar Pirinçci Mahallesinin onlarca sorunlar yumağında kaldığını gözler önüne serdiler.

Sorunların notunu alan Dr Mithat Bülent Özmen, mahallenin oluşturacağı komite yada mahalle meclisleri ile birlikte hizmetlerin önünde engel teşkil eden duvarları ortadan kaldırmak için birlikte gideceğiz, irade koyacağız. Bu güne kadar çözülemeyen sorunları ortadan kaldıracağız her şeyi sizlerle birlikte yapacağız. Her konuda sizleri bilgilendireceğiz mutlaka ve mutlaka görüşlerinizi alacağız dedi.

Program içilen çaylar ve sıcak samimi sohbetlerin ardından son buldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir