Dr. Mithat Bülent Özmen; ”Eyüpsultan İstanbul’un kalbidir”

Example HTML page

CHP Adayı Dr. Özmen ve beraberindeki partililer, şehitlerimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim okutulduktan sonra Eyüpsultan Meydanı’nda lokma dağıttı.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen, sahadaki seçim çalışmalarına hızla devam ediyor.

Adaylığının 2. gününde Eyüpsultan’da peş peşe 5 sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden Dr. Özmen ve beraberindeki partililer, dün de Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan 9 askerlerimiz başta olmak üzere şehitlerimiz için Kuran’ı Kerim tilavetinden sonra Eyüpsultan Meydanı’nda hayır lokması dağıttı.

Dr. Özmen ve partililer, bugünse tüm gün Eyüpsultan’ın 6 mahalle muhtarını ziyaret edecek. Dr. Mithat Bülent Özmen, adaylığının resmen açıklandığı 2. gününde, Eyüpsultan’ın, inanç, spor ve hemşehri sivil toplum kuruluşlarına ardı ardına ziyaretlerde bulundu. Alibeyköy Cemevi, Sivas Yıldızeli Banaz Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Karadolap Spor Kulubü, Erzurum Sıldız Derneği ve Erzurum Kazancı Derneği, Dr. Özmen’in konuk olduğu olduğu kuruluşlar oldu.

“1 Nisan sabahı Eyüpsultan Belediyesi’nde işimizin başında olacağız”

Önceki gün saat 11.00’de Alibeyköy Cemevi’nde ağırlanan Dr. Özmen, burada cemaat önderlerinden hayır duası aldı. Dr. Özmen, gün boyu süren ziyaretler boyunca Eyüpsultan’ın halk arasında tanınan bir çok simasıyla bir araya geldi. Ziyaret ettiği kuruluşların yönetici ve üyelerinin başlıca meselelerini, taleplerini dinledi. Eyüpsultan’ın imar sorunlarından, kanalizasyona, ulaşım-metro altyapısına; park ve yeşil alan ihtiyaçlarına; sosyal belediyecilik gereklerinden, gençlerin spora yönlendirilmelerine; eğitim, istihdam ve temel ihtiyaç desteklerine kadar pek çok konunun dile getirildiği görüşmelerde Dr. Özmen, özetle şunları ifade etti:

“İki gün önceye kadar siyasetçi değildim ama benim daima emeğe, eşitliğe, özgürlüğe, hak, hukuk ve adalete inanan ve bunları gözetmeye çalışan bir karakterim, siyasi kimliğim vardı. Böyle bir siyasi kimliğiniz varsa bir yeri yönetme gücünüz, selayetiniz olduğu zaman, bu karakteri korkmadan eyleme dökmelisiniz. Bizim haksızlık, vicdansızlık karşısında kahraman olmak dışında bir şansımız yoktur.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, son 5 yıldır bir kamu kuruluşu olarak İGDAŞ’a biz bunları yansıttık. Bizim daha halkçı, daha insanı esas alan, kaynakları can için kullanan bir belediyeciliğe ihtiyacımız var. Bundan sonra da artık ‘seçilmiş bir siyasetçi’ olarak, bunu daha çok yapma fırsatımız olacak. Biz artık sonuçsuz savaşlar vermeyeceğiz. Biz istiyoruz ki Eyüpsultanlıların tamamı bize baktıklarında kendilerini görsünler. Kol kola, el ele olacağız. Beraber yürürsek, ama ayırmazsak ama gayrılaştırmazsak, 31 Mart akşamı kazandığımız başarıyı hep birlikte kutlayacağız. Biz buna yürekten inanıyoruz.

Siyasetçiler çok konuşur ama sizlere gelişimin asıl amacı, sizleri dinlemek. Çünkü 1 Nisan sabahı, Allah’ın izniyle Eyüpsultan Belediyesi’nde işimizin başında olacağız. O gün geldiğinde, işte daha buralardan sizlerle oluşturduğumuz önümüzdeki iş listemiz, rotamız, pusulamız hazır olmalı.”

Dün akşamüzeri ise Dr. Özmen ve CHP Eyüp İlçe üyeleri, Eyüpsultan Meydanı’nda, Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 9 askerimiz başta olmak üzere, şehitlerimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra Eyüpsultan Meydanı’nda hayır lokması dağıttı. Şehit P.Üsteğmen Gökhan Delen, P.Uzm.Çvş. Serkan Sayin, P.Uzm.Çvş. Hakan Gün, P.Uzm.Çvş. Ahmet Köroğlu, P.Söz. Er Müslüm Özdemir, P.Söz. Er Kemal Batur, P.Söz. Er Emrullah Gülmez, İs.Söz. Er Murat Atar, İs.Söz. Er Muhammed Tunahan Evcin’in isimleri, ışıklı tabelaya yazıldı. Dr. Özmen, “Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabırlar diliyorum. Kahramanlarımızın ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi. Meydanda kalabalık oluşturan vatandaşlarımız, şehitlerimiz için dua etti.

Dr. Özmen bugün muhtar ziyaretlerinde Dr. Mithat Bülent Özmen ve CHP’liler bugün de Eyüpsultan’ın 6 mahalle muhtarını ziyaret edecek. Saat 10’dan saat 17.15’e kadar sürecek olan programa göre, Dr. Özmen sırasıyla Düğmeciler Mahallesi Muhtarı Süleyman Özcan, Nişancı Mahallesi Muhtarı

Mehmet Tüfekçi, Defterdar Mahallesi Muhtarı Hamit Karali, Topcular Mahallesi Muhtarı Remzi Tükenmez, Rami Cuma Mahallesi Muhtarı Gürol Birkardeş, Rami Yeni Mahallesi Muhtarı İrfan Önder’i ziyaret edecek.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir