Demokrat Parti İlçe Başkanı Faysal Korkmaz güven tazeledi…

Demokrat Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Faysal Korkmaz oy birliğiyle yeniden ilçe Başkanlığına seçildi.

Demokrat Parti Eyüpsultan İlçeBaşkanlığı 14. Olağan kongresi Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda ve İstanbul Milletvekili Faik Tunay’ın katılımıyla 25 Eylül Pazar günü Enita Kafe’de gerçekleştirildi.

HABER ETKİN / HABER MERKEZİ: EYÜPSULTAN / İSTANBUL

Yapılan oylamada Divan Başkanlığına Muzaffer Polat Yardımcılıklarına ise İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Av. Aşkın Habet, Eray Ekin, Serkan Baylan oybirliğiyle seçildi.

Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Faaliyet raporu ve Kesin Hesap raporu okunarak kongre üyelerinin oylarıyla oy birliğiyle kabul edildi.

Demokrat Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 14.Olağan Kongresine Demokrat Parti İlçe Kongre Delegelerinin yanı sıra CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sevim, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Dağan Sarıtaş, Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün, DEVA PARTİSİ Eyüpsultan İlçe Başkanı Rasih Muhammet Danış, Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Mevlüt Karsavuran, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı, İsmail Çorbacı, Yeniden Refah Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Lokman Çelik CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tüysüz, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ramazan Güven, Eyüpultan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Fişek, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Demokrat Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Faysal Korkmaz, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Emre Eray Arda, Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Faik Tunay Kongre üyelerine ve katılımcılara hitaben birer konuşma yaptı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü 14. Olağan Kongrede tek liste olan mevcut İlçe Başkanı Faysal Korkmaz Başkanlığında ki listeyle gidildi. Kongre Üyelerinin tamamının oylarını alan Faysal Korkmaz yeniden Demokrat Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı seçildi.

Yönetim Kurulu İse Söyle Oluştu;

Erman Kılavuz, Adnan Öztürk, Berrin Arı, Melda Akdeniz, Fatma Sevilay Atağan, Şadiye Özdal, Cemil Beşer, Süleyman Ertaş, Mustafa Güney, Mehmet Edis, Kemal Gökhan Köksal, Oğuz Tarkan Yaşlı, Ümit Gökmen, Fikri Köroğlu.

FAYSAL KORKMAZ: BU GÜN YAPTIĞIMIZ 14 OLAĞAN  KONGREMİZDE MİLLET İTTİFAKINI BULUŞTURDUK YOLUMUZ AÇIK OLSUN…

İlçe Başkanı Faysal Korkmaz yapmış olduğu konuşmasında; Partimizin Çok kıymetli yöneticileri, değerli Milletvekilim, Sevgili İl Başkanım ve İl Yöneticilerim, Eyüpsultan da birlikte siyaset yaptığımız siyasi partilerimizin saygıdeğer ilçe Başkanları arkadaşlarım, CHP’sinin  Kıymetli Eyüpsultan ve İBB meclis Üyeleri, STK’larımızın değerli temsilcileri ve değerli basınımız, Sevgili Eyüpsultanlı hemşehrilerimiz 76 yıllık çınarımız Demokrat Parti’mizin 14. Olağan kongresine hoş geldiniz onur verdiniz. Hepinize ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunarım dedi.

Değerli İl Başkanım Ekrem Eray Arda ve Yüksek Hasiyet Divanı Başkanı Muzaffer Polat Başkanlarımın destekleriyle 14. Olağan Kongremizde yeniden görev yapmak üzere ilçe Başkanı adayı olarak yeniden karşınızdayım büyük desteklerinize talibim.

Hepimizin de bildiği üzere 2023 Genel seçimlerine az bir vakit kalmıştır. Bu kutlu davamız da Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın önderliğinde tekrardan demokrat ruhu canlandıracağımıza sahsım ve teşkilatım adına yürekten inanıyorum.

Görevimi devir aldığım tarihten itibaren Sevgili İl Başkanımız Ekrem Eray Arda’nın ve Yüksek Hasiyet Divanı Başkanı Muzaffer Polat başkanımın büyük destekleriyle yeniden ilçe teşkilatımızı kurarak bu haklı gururu yaşamaktayız. Bu kutlu davayı zafere taşımak için var gücümüzle çalışacağız bizlere güvenen parti büyüklerimizin güvenini boşa çıkartmayacağız. Geç dinamik ekip arkadaşlarımızla her türlü zorluğun üstesinden gelerek daha ileriye taşıyacağımızın sözünü veriyorum dedi.

Korkmaz konuşmasının devamında;

Sevgili dava arkadaşlarım, sevgili Eyüpsultanlı dostlarım Eyüpsultana hizmet etmenin nasıl bir ayrıcalık olduğunun farkında olarak yüklendiğimiz sorumluluğun büyüklüğünü bilerek bu kutlu davanın hedeflerine ulaşabilmesi için Demokrat Parti’li sorumluluğunun bilincinde olarak vaktim izin verdiği sürece tüm gücümü kullanarak daha ileri taşıyacağıma söz veriyorum.

Bu gün burada 6’lı masanın  Eyüpsultan İlçe Başkanlarını 14 Olağan kongre vesilesi ile  bir araya getirdik yolumuz açık olsun

Bu vesile ile 14 Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diler. Katılımınız için tekrar teşekkür ederim. Hoş geldiniz sefa geldiniz ifadesiyle sözlerini tamamladı.

”DP İSTANBUL İL BAŞKANI EKREM ERAY ARDA’NIN EYÜPSULTAN 14 OLAĞAN KONĞRE KONUŞMASI”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir