ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar Piknikte açıkladı ; Ülke genelinde örgütleme startını verdik…

Example HTML page

ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar Piknikte açıkladı ; Ülke Genelinde Örgütleme startını verdik…

Çağdaş Kadınlar Derneği üyeleri ve dostları ile Silivri Dana Mandıra botanik park sosyal tesislerinde düzenlemiş oldukları dostluk dayanışma pikniğin de buluştu.

ÇKD-Genel Başkanı yapmış olduğu selamlama konuşmasın da çağdaş kadınlar derneği üyelerine ve dostlarına müjdeyi verdi.

Sevgili canlar değerli yol arkadaşlarım sizlerle birlikte vermiş olduğumuz 1 yılı aşkındır mücadele sonucun da Türkiye genelinde örgütlenme aşamasına gelmiş bulunmaktayız, Ekim ayının sonun da İzmir şubemizi açıyoruz hep birlikte açılışımızı yapacağız ardından Ankara şubemiz var inanıyorum ki önümüzdeki süreçte birlikte önemli ölçüde Türkiye örgütlenmesine imza atmış olacağız.

Çağdaş Kadınlar Derneğimizin sesi daha gür bir şekilde yurdumuzun dörtbiryanından duyulacak böylelikle bizlere Türkiye’yi güvenle emanet eden ülkemizin kurucu tartışmasız lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığın da Çağdaş Türkiye Cumhuriyetini hak ettiği noktaya taşıyacağız. Vermiş olduğunuz destekten dolay tüm yüreği güzel canlara dostlara sonsuz teşekkür ederim .

Bizlerle birlikte mücadeleye çıktığınız bu yolda inanın pişman olmayacaksınız, sizlerin değerli desteği ile çok güzel çalışmalara birlikte imza atacağız dedi.

Çağdaş Kadınlar Derneği’nin düzenlediği piknik’e katılan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’de yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Sevgili dostlar hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Çağdaş Kadınlar Derneğimizin yürekli cesur başkanı Sakine Sayar Yoldaşımı çok eskiden CHP Eyüpsultan İlçemizin Kadın Kolları başkanlığı yaptığı dönemden tanırım kendisi güzel çalışmalara imza atan yoldaşımız sonuna kadar yaptığı bu güzel çalışmaları destekliyoruz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanındayız. Önemli bir görev üstlenmiş durumda hedefleri büyük Türkiye genelinde örgütlenerek Çağdaş Türk Kadınlarımızı bir çatı altında toplama mücadelesi veriyor.Burada Belediye başkanlarımız var onlara şunu söylemek isterim istihdam yaratacağınız alanlarda Kadınlarımıza ve gençlerimize öncelik tanıyın imkanlarınız ölçüsünde kadınlar ve gençler bizim geleceğimiz her şeyimiz dedi.

CHP İstanbul Milletvekili yapmış olduğu konuşmanın ardından Esenyurt Belediye Başkanı ve Sanatçı Hülya Gökçe’ye ÇKD Genel Başkanı sakine Sayar ile birlikte plaketini verdikten sonra diğer programına gitmek için piknik alanından ayrıldı.

Çağdaş Kadınlar Derneği dostluk ve dayanışma pikniğine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkut’da selamlama konuşması yaptı.

Kemal Deniz Bozkurt konuşmasın da; Türkiye’nin aydınlık yüzü Çağdaş kadınlarımız değerli katılımcılar hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlarım.

Sevgili Milletvekilim yoldaşım Gürsel Tekin bize görevi verdi söyledi gözü arkada olmasın imkanlarımız ölçüsün de elimizden gelen gayreti göstererek her türlü desteği vereceğiz Çağdaş Kadınlar Derneğimizin bu güzel mücadelesin de daima yanlarında olacağız diyerek plaketini aldıktan sonra diğer programlarına iştirak etmek üzere piknik alanından ayrıldı.

ÇKD – Çağdaş Kadınlar Derneğinin düzenlemiş olduğu pikniğe CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin,CHP Eyüpsultan Kadın Kolları Başkanı Yasemin Şişçi ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri,CHP’li Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli,Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçu, Gülşen Diken ,TOKDER ve Eski CHP Tokat Ataköy Belediye Başkanı Ali Gökçe,Bölgemizin sevilen İş ve Siyaset İnsanı Ömer Kutlu,Tuncay Marangoz, ve çok sayı da STK temsilcisi katılarak destek verdi.

ÇKD’nin düzenlediği dayanışma dostluk pinikniğinin sunuculuğunu Ahmet Güney ve Gülay Duman yaptı,

Ahmet Güney ve Gülay Duman’ın sunuculuğunu yaptığı Çağdaş Kadınlar Derneği pikniğinde Piyanist Cemil Solak ve saz ekibi sanatçı Hülya Gökçe ve Saniye Can Demirtaş türküler ve halaylar eşliğin de güzel bir müzik ziyafeti verdiler.

ÇKD – Çağdaş Kadınlar Derneği çalışmalarına destek veren ve dayanışmada bulunan ADEF Genel Başkanı Saim Diken,Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat,Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli,Sanatçı Piyanist Cemil Solak, Sanattçı Hülya Gökçe,Sanattçı Saniye Can Demirtaş, Atatürk ve ÇKD Ablemi’nin bulunduğu plaket verildi.

İşlerinin ve programının yoğunluğu nedeni ile katılamayan ADEF Genel Başkanı Saim Diken’in plaket’ini eşi Gülşen Diken’e ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar verdi.

İşleri ve programının yoğunluğu nedeni ile katılamayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın plaketini Beşiktaş Belediye Başkan yardımcısı Ender Topçu’ya ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar verdi

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin plaketini ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar verdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un plaketini CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar birlikte verdi.

Sanatçı Hülya gökçe’nin plaketini CHP İstabul Milletvekili Gürsel Tekin ve Sakine Sayar birlikte verdi.

Sanatçı piyanist Cemil Solak’ın plaketini ÇKD Genel Başkanı Sakine Sayar verdi.

Programın bitmesi ile birlikte güzel bir günün geçiren katılımcılar araçlarla dönüş yaptılar.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir