ÇKD 1’inci Kuruluş yılını kutladı…

13 Nisan 2018 de kuruluşu yapın Çağdaş Kadınlar Derneği 1’inci kuruluş yılını Eyüpsultan Mihmandar restoranda düzenlemiş olduğu kahvaltılı etkinlikte üyeleri ile buluşarak kutladı.

1’inci kuruluş yılı pastası kesildi davetlilere ikram edildi.

Toplantıda Türkiye Cumhuriyetin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu,İstiklal Marşı okundu.

Toplantıya Kelkıs Kılç,Onursal Üye Bülent Yalçınkaya, CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanı Yasemin Şişçi, İyi Parti Eyüpsultan Yönetim kurulu üyesi Derya Şentük’ün de aralarında olduğu dernek üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Gülay Duman yaptı.

Gülay Duman konuşmasın da dernek çalışmalarını anlatırken şu ifadeleri kullandı.

Sayın Basın mensupları değerli arkadaşlar bu önemli günümüz de bizlere vermiş olduğunuz destek ve katkıdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

Derneğimiz 13 Nisan 2018 tarihinde Genel Başkanımız Sakine Sayra’ın önderliğin de resmi olarak kurulduktan sonra birçok etkinliğe sizlerin de katkı ve destekleri ile imza attık.

İyi ki varsınız iyi ki birlikteyiz dedi.

Simdi sizlere konuşmasını yapmak üzere Derneğimizin Kurucu Genel Başkanı Sakine sayar’ı konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Sakine Sayar konuşmasın da şu ifadeleri kullandı;

Sayın basın mensupları değerli konuklar Ülkemin güler yüzlü çağdaş kadınları 1’inci kuruluş yılı etkinliğimize hoş geldiniz onur verdiniz.

Çok değerli arkadaşlar hepimizin bildiği gibi STK’ların önemi büyük lütfen en yakınnınız da bulunan Sivil Toplum Kuruluşların da örgütlenin gidin ülkemizin geldiği durumu anlatın yoksa kurtuluşumuz yok dedi.

Bizler kurucu arkadaşlarımız la yola çıktığımız da bu günkü konuma geleceğimizden ciddi endişelerimiz vardı yılmadık mücadele ettik sizlerinde desteği ve katkılarıyla bu günlere geldik hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız iyi ki birlikteyiz dedi.

2 yılımız da sizlerin de katkısıyla birlikte mücadele ederek örgütlenme ağımızı genişleteceğiz çok yakın da şubelerimizi açacağız diyerek sözlerini tamamladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir