CHP’nin Eyüpsultan Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’e STK’lardan büyük destek

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen Çalışmalarına STK ziyaretleriyle devam etti.

Özmen’in STK ziyaretine İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ın yanın sıra CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayları Yeşim Tektalı ve Ali Haydar İşkar,

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Başkan Vekili Zülfü Çakar, İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat, önceki dönem ilçe Başkanları Mehmet Sevim ve Safi Karayalçın’da katıldı.

Özmen ve beraberindeki çalışma gurubu sırasıyla Pir Sultan Abdal Alibeyköy Cem Evi, Sivas-Banaz Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Karadolap Spor Kulübü, Erzurum-Sıldız Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Erzurum-Kazancı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettiler.

Dr. Mithat Bülent Özmen’in ziyarette bulunduğu Pir Sultan Abdal Alibeyköy Cem Evi Başkanı Hüseyin Güzelgül, Sivas-Banaz Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Muharrem Çağlar, Karadolap Spor Kulübü Başkanı Ali Bozkurt, Erzurum-Sıldız Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Kemal Oba, Erzurum-Kazancı Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ Hulki Atila, tüm kalbimizle sizlerleyiz dediler.

Dr. Mithat Bülent Özmen kısaca kendini tanıtı ve vatandaşların sorunlarını dinledi not aldı.

Özmen yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi:

CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel Parti meclisimizin almış olduğu karar gereği bize bu onurlu görevi Eyüpsultan Belediye Başkanı adaylığını verdi öncelikle Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel başta olmak üzere partimizin tüm yetkili kurumlarına şahsıma duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ederim. Güvenlerini asla boşa çıkartmayacağım inancım tamdır. İnanıyorum ki Eyüpsultan’da biz kazanacağız. CHP’mizin sosyal demokrat belediyecilik ilkeleri kazanacak ve Eyüpsultanlı komşularımız kazanacak ‘’Vakti Geldi’’ dedi.

Özmen konuşmasına şu ifadelerle devam etti:

Eyüpsultan gibi istanbul’un kalbinin attığı bir yaşam alanında bu kutsal mekanda görev almak benim için en şerefli görevdir. Bu kutsal mekana hak ettiği değeri katmak için görevimizi 31 Marta yapacağız sonrasında da 1 Nisan sabahı itibarıyla da ya Bismillah diyerek işimize başlayacağız Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle.

Ben ağrıda kerpiç bir evde doğdum büyüdüm. Bunu marifet olsun diye söylemiyorum beni tanıyın diye söylüyorum. Siyaset bilimi okudum bu işin ilmini okuyarak geldim. Yıllarca kamuda ve özel sektörde görevler aldım. Size kamuyla ilgi söz etmek istiyorum.

Niye önemli?

Uzun yıllar ben özel sektörde, bankalarda Genel Müdürlük yaptım. Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptım. Genel Müdür Yardımcılığı yaptım. Çeşitli birimlerde çokça görev aldım.

Ama şunu gördüm kamuyu yöneticiliği devleti, belediyeciliği görmek başka bir şey onu bilmek lazım.

Benim bu konuda ufkumu açan kişide önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ben kendisiyle zaman zaman çok yoğun çalışmalar yaptım. Benim uzmanlık alanlarımla ilgili beni davet ederdi çok kez bir araya geldik. CHP’sini seçim çalışmalarında ve politikalarının oluşmasında kendisinin görevlendirmesiyle projeler hazırladım bu projeleri sundum bir seçim vadi oldu. İktidar olsaydık bunların bir kısmı hakikatten bu ülkeyi ihya edecek projelerdi.

Bunu niye anlattım size?

Ben kamuda önemli bir teklif aldım tereddütlerimde vardı. Kemal beye şunu sordum. Bir tesadüf oldu kendisinin davet ettiği bir toplantıda. Şunu söyledi Bülent bey kamuya geçin. Eğer çok sıkıntı olmayacaksa geçin. Çünkü bizim kadrolarımız devleti tanımalıdır kamuyu bilmelidir. Orada görevler üstlenmelidir ki yarın iktidar olduğumuz da orada devleti tanıyan, kamuyu bilen, Belediyeleri tanıyan kadrolarımız olsun.

İşte ben o sözün üzerine kamuda çok kritik görevler üstlendim.

Bu son 5 yılda da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB’de İGDAŞ’ın genel müdürlük görevini yürütüm. Alibeyköy’deki Genel Müdürlük binasında 5 yıl genel müdürlük yaptım. Orada da belediyeciliğin bambaşka çok kritik yönlerini genel müdür olarak gördüm. Çok ciddi deneyimler kazandım. İGDAŞ Kurumunu bambaşka bir noktaya getirdik zirveye taşıdık.

Bu gün geldiğimiz noktada üyesi ve neferi olduğum CHP başka bir görev verdi. Bu görev de Eyüpsultan için, çünkü Eyüpsultan çok değerli ve çok önemli.  ‘’Eyüpsultan 30 yıldır sosyal demokrat belediyeciliğe hasret kalmış bir ilçe dolayısıyla sosyal demokrat belediyeciliği halk belediyeciliğini Eyüpsultan’a getirmenin VAKTİ GELDİ GELDİ’’.

Biz buna inanıyoruz CHP olarak.

Bize bu görev olarak verildi bu onurlu görev sizlerin desteğiyle ve sizlerin yanımda olmanız kaydıyla Eyüpsultan’da biz kazanacağız.

Ben buna inanıyorum.

Şunu ben hep söylüyorum ben hesap adamıyım çok matamatik, çok finans dünyasında bulundum. Bir matamatik yaparsınız ve görürsünüz. Bu iş oluyor mu, olmuyor mu? 2+2 4 olduğu gibi eğer hesabı doğru yaparsanız kazanacağınızı ve kazanamayacağınızı görürsünüz. Bu gün hesaba baktığımız da Eyüpsultan Belediyesini kazanmama ihtimalimiz yok.

Allah’ın izni ve sizlerin de desteğiyle el ele, kol kola ve omuz omuza hep birlikte kazanacağız. Eyüpsultan İlçemizi hak ettiği değere taşıyacağız ve 30 yıllık sosyal demokrat halkçı belediyecilik hasretine son vereceğiz dedi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir