CHP’li Zülfü Çakar’dan Zeynep Hatun Cami’nin onarılması ve Burcu Sokak Merdivenlerinin yenilenmesi önergesi

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 4’üncü toplantı dönemi Kasım ayı 1’inci bileşimi Meclis Başkan Vekili Mehmet Er Başkanlığında, Eyüpsultan Belediye Meclis salonunda yapıldı.

CHP’li Zülfü Çakar’dan Zeynep Hatun Cami’nin orarılması ve Burcu Sokak Merdivenlerinin yenilenmesi önergesi...

Gündem maddelerinin görüşüldüğü Kasım ayı 1’inci bileşiminde yazılı önerge veren CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar Eyüpsultan Belediyesi Sınırlarında bulunan Kerim Ağa Sokak No: 5 de ki Zeynep hatun caminin onarılması ve Burcu Sokak Merdivenlerinin yenilenmesi hakkında yazılı önerge verdi.

Zülfü Çakar vermiş olduğu önergelerinde şu ifadelere yer verdi;

EYÜP SULTAN BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA

Konu : Zeynep hatun cami onarım ve tadilatı hakkında

Eyüpsultan belediyesi sınırlarında Kerimağa sokak No:5 te bulunan Zeynep Hatun cami eski ve küçük bir camimizdir dolayısıyla bazı tadilatların ve değişikliklerin acilen yapılması gerekmektedir. Yol tarafında ve dışarda kalan tuvaletlerin yıkılarak erkek ve kadın tuvaletlerinin yapılması , abdes almak için şadırvan yapılması, caminin iç tabanının çökmesi ve tahtalarının çürümesi sebebi ile içeride koku olduğu için alt zemine yeni bir şap atılarak içerinin tadil edilmesi daha önce kapalı olan 2 adet pencerenin açılması gerekmektedir. Camii dernek yönetimi ve vatandaşların yoğun bir talebi oluşmuştur.

Eyüpsultan belediyemizin bu konuya hassasiyet göstermesini ve gereğinin yapılarak tarafımıza yazılı bilgi verilmesini arz ve talep ederiz.

‘’BURCU SOKAK MERDİVENLERİNİN YENİLENMESİ’’

EYÜP SULTAN BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA

Konu : 2. Burcu sokak  merdivenleri hak.

Eyüpsultan belediyesi sınırlarında olan Alibeyköy mahallesi Atatürk caddesi 2. Burcu sokakta bulunan merdivenler yer yer parçalanmış bir kısmıda toprakla bütünleştiği için vatandaşlarımızın kullanımında zorluklar yaşanmaktadır ayrıca çok kötü bir görüntü oluşturmaktadır.

Merdivenlerin yenilenmesi ve korkulukları ile birlikte yapılarak tarafımıza yazılı bilgi verilmesini arz ve talep ederiz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir