CHP’li Zülfü Çakar; ‘’ 2022-2023 Eğitim yılında öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve ailelerimize başarılı bir eğitim yılı diliyorum’’

Example HTML page

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 4’üncü toplantı dönemi Eylül ayı 1’inci bileşimi Meclis Başkan Vekili Mehmet Er Başkanlığın da yapıldı.

Eyüpsultan Belediye Meclisi Eylül Ayı 1’inci bileşiminde gündem dışı konuşmalar bölümünde söz Alan CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar ay içindeki önemli günler ve gerçekleşen olaylar hakkında yaptığı konuşmasında: Sayın Başkan, Değerli Meclis üyeleri, saygıdeğer misafirler, sevgili bürokratlarımız, basınımızın değerli emekçileri ve ekranları başında bizleri izleyen Eyüpsultan halkımız hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yeni bir döneme başlıyoruz yeni dönemde alacağımız meclis kararlarının belediyemize, Eyüpsultan halkına hayırlı olmasını ve ‘’2022-2023 eğitim yılında öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve ailelerimize başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum’’ ifadesinde bulundu.

Çakar sözlerinin devamın da şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan değerli meclis üyeleri:

‘’2022-2023 EĞİTİM YILI HAYIRLI OLSUN’’

Gözbebeklerimiz ve evlatlarımızın eğitime başlayacağı İlk öğretim haftasını kutluyorum. 2022-2023 Eğitim yılında öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, velilerimize başarı dolu eğitim yılı geçirmelerini diliyorum.

Atama bekleyen Öğretmenlerimizin de atanmalarını ve göreve başlamalarını diliyorum.

‘’BÜYÜK TAARRUZ’UN 100 YILI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN’’

Geçtiğimiz günde Büyük taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını kutladık. Ömürlerini bu ülkenin kurtuluşuna adamış başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları gazilerimiz ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun mekanları cennet olsun.

‘’MUHARREM AYI’’

Geçtiğimiz günlerde islamiyet’in en önemli aylarından biri olan Muharrem ayını geride bıraktık. Bu ay içerisinde tutulan oruçları, açılan iftarları, hayır lokmalarını ve dağıtılan aşureleri edilen tüm duaları yüce rabbim izzeti dergahında kabul ve makbul eylesin.

‘’1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN’’

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi aslolan ‘’Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’’ 1Eylül Dünya Barış günü Kutlu Olsun.

‘’4-11 EYLÜL SİVAS KONGRESİ KUTLU OLSUN’’

4-11 Eylül Sivas Kongresi: Düşmana karşı sonuna kadar direnilmesi kararının alındığı vatanın ‘’Bölünmez Bütünlüğünü’’ tüm dünyaya ilan edildiği ve sonuç olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden eb önemli basamaklarından biridir. Başta Ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak üzere emeği geçen herkesi rahmetle, saygıyla ve şükranla, özlemle anıyoruz.

‘’ZABITALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN’’

Kamu düzenini sağlayan yasaların kendilerine verdiği yetkiyle düzeni sağlayan Belediyenin kolluk kuvveti ‘’Zabıta’’ memurlarımızın gününü kuluyorum.

‘’İZMİR’İN KURTULUŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN’’

Kurtuluş Savaşı öncesi düşman tarafından işgal edilen Ege’nin incisi İzmir’imizin Kurtuluşunu Kutluyorum.

Düşman kuvvetlerinin denize dökülerek yüzme dersinin verildiği bu günü son zamanlarda Ege’de haddini aşmaya çalışan Yunanlılara hatırlatmakta büyük fayda görüyorum.

‘’GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN’’

Ülkemizin kurtuluşu için kendilerini feda ederek savaş esnasın da yaralanarak gazi ünvanı alan tüm gazilerimizin gaziler gününü kutluyorum.

‘’25 EYLÜL ECZACILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN’’

Tüm Eczacılarımızın 25 Eylül Eczacılar Gününü Kutlu Olsun.

‘’TÜRK DİL BAYRAMI KUTLU OLSUN’’

Önemli günlerimizden biridir ‘’Türk Dil Bayramı’’ Dilimizi tüm dış dejenarasyonlardan korumamız gerekmektedir. Özellikle son yıllarda işyeri levhalarına da yansıyan manasız ve gereksiz kelimelerden kurtulmamız bir an önce önlem almamız gerekmektedir. Tük Dil Bayramı Kutlu Olsun.

‘’27 EYLÜL DENİZ KUVVETLERİ GÜNÜ KUTLU OLSUN’’

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük güçlerinden, önemli unsurlarından olan Deniz Kuvvetlerimizin 27 Eylül Denizcilik Kuvvetleri Günü Kutlu Olsun.

‘’VEFAT ve HASTALIK’’

Geçtiğimiz günlerde Vefat eden Ali Haydar İşkar Arkadaşımızın Sevgili Amcasına Allahtan rahmet diliyorum yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Yine Belediyemizin personellerinden Fatih Ay kardeşimizin Sevgili Babası gecen ay vefat etmişti, Merhuma Allahtan rahmet diliyorum. Kalp krizi geçiren Sevgili Annesine de Allahtan acil şifalar diliyorum.

Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum dedi .  

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir