CHP’lİ Ünsal Aykutoğlu; Halk, Başkan Deniz Köken’e kayırmacı tutumun cevabını Mart 2024’de verecek

Eyüpsultan Belediye meclisi 8’inci seçim 5’inci toplantı dönemi Haziran ayı 2’nci bileşimi, İkinci Başkan Vekili Metin Çırpan Başkanlığı’nda yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı Haziran ayı 2’nci bileşiminde gündem dışı söz alan CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis üyesi Ünsal Aykutoğlu; Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken‘in kimleri kayırarak iş yaptığını biliyoruz. Eyüpsultan Halkı Kayırmacı tutumundan dolayı Başkan Deniz Köken’e 2024 de cevabını verecek ifadesinde bulundu.

Aykutoğlu konuşmasına şu ifadelerle devam etti;
Sayın Başkan, Değerli Meclisi arkadaşlarım sevgili misafirler, bizleri sosyal medya hesaplarından izleyen çok kıymetli Eyüpsultanlı komşularımız ve basınımızın değerli temsilcileri hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Sayın Başkan;

Hepimizin de bildiği üzere 14 Mayıs genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini gerçekleştirdik birinci turda TBMM Üyelerimizi seçtik lakin Cumhurbaşkanlığı seçiminde hiçbir aday çoğunluğu sağlayamadığı için 28 mayısta da ikinci tur seçimlerini gerçekleştirdik. ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Cumhurbaşkanlığına tekrar seçilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlarım.

Ancak genel seçim bitti. Şimdi Gündem önümüzdeki süreçte Mart 2024 gerçekleştireceğimiz yerel seçim.

Yaklaşık 4 yıldır buradan yapmış olduğumuz uyarılara rağmen söylediğimiz hiçbir şeyi önemsemeyen Eyüpsultan Belediye Başkanı ve ekibi Eyüpsultan’da yaptığı uygulamalarda kimleri kayırdığını gayet iyi biliyoruz. Şimdi bir takım değişikliklere gideceği bilgilerini duyuyoruz.

Çünkü tehlike çanları çalmaya başladı.

Ancak Eyüpsultan halkı bu adaletsiz uygulamaları bir yere not etti. 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde gereken cevabı Deniz Köken’e verecektir dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir