CHP’li Mustafa Tüysüz’ün Eniştesi Kadem Usta sevenlerinin dualarıyla sonsuzluğa uğurlandı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday, adayı Mustafa Tüysüz’ün Eniştesi Kadem Usta ailesi ve sevenlerinin dualarıyla Eyüpsultan Cami de kılınan namazın ardından sonsuzluğa uğurlandı.

Kadem Usta’nın cenazesine CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Önceki dönem CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Memet Sevim,

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım,

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayları Ferzan Özer, Yeşim Tektaşlı, Dr. Mithat Bülent Özmen, Veli Güngör, AK-PARTİ Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Cengiz Çup Önceki dönem Eyüpspor Başkanı Muammer Torun, İş İnsanı Ziya Purde, İş İnsanı Ercan Sipor STK Başkanları ve yöneticileri, Muhtarlar ve çok sayıda komşuları katıldı.

İşlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayan İBB Başkanı ve CHP İsyanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Emel Bilenoğlu, Tüysüz ve Usta Ailelerinin acısını paylaştı.

Kılınan cenaze namazı ve alınan helallikin ardından dualarla Yayla kabristanında bulunan Aile kabristanında sonsuzluğa uğurlandı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir