CHP’li Mustafa Tüysüz ; ”Siyasete güveni tesis etmek hepimizin görevi”

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz ; ‘’Siyasete güveni tesis etmek hepimizin görevi’’

CHP Eyüpsultan Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz Ülke gündemine ilişkin gündem dışı bir konuşma yaptı.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz ; ‘’Siyasete güveni tesis etmek hepimizin görevi’’ herkesin bu bilinçle hareket etmesi önem arz etmektedir.

Sayın Başkan değerli meclis üyesi arkadaşlarım ve basınımızın değerli temsilcileri bizleri sosyal medya hesaplarından izleyen kıymetli vatandaşlarımız hepinizi saygıyla selamlıyorum diyen; Mustafa Tüysüz yapmış olduğu konuşmasın da Koronavirüs ile mücadele, Mevlana Haftası, Madenciler günü, Dünya Gönüllüler günü, 11 Aralık İnsan Hakları günü, Türk Malı ve Tutumluluk haftası, Tak Palet Fabrikasının Katar’a satılması ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın veri açıklaması konusunu içeren konuşmasın da siyasete güveni tesis etmek hepimizin görevidir. Fakat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Verileri açıklarken topluma aktarmış olduğu bilgilerin gizlenmesi siyasete duyulan güvende toplum nazarında yara almıştır dedi.

Mustafa Tüysüz konuşmasının devamın da ülkemizi ve dünyamızı saran etkisi altına alan bulaşıcı hastalık Koronavirüs’le mücadelede gerçekçi davranarak toplumu doğru bilgilendirmek suretiyle topyekûn mücadele etmemiz gerekir. Aksi durumda ne sonuç alabiliriz nede yapmış olduğumuz mücadele hedefine ulaşır dedi.

Mustafa Tüysüz Gerek Koronavirüs gerekse çeşitli sebeplerle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı ve sabırlar dilerim diyerek sözlerini bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir