CHP’li İŞKAR Millet ittifakı Meclis Üyeleri adına ”Katil İsrail Devletini” kınayan açıklama yaptı

Example HTML page

CHP Grup Başkan Vekili ALİ HAYDAR İŞKAR 8’inci seçim 3’ncü toplantı dönemi 2021 Mayıs ayı 1’inci bileşiminde gündem dışı yapmış olduğu konuşmasında tarihsel sürece dair değerlendirmelerde bulundu ve önemli günleri kutladı.

İŞKAR yapmış olduğu değerlendirme konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

İŞKAR; Katil İsrail’in Filistin Devleti topraklarında yapmış olduğu katliamını kınayan bildiriyi ”MİLLET İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ’ adına okudu.

İŞKAR Kemerburgaz ve Göktür’den vatandaşlardan gelen talep üzerine 18 Madde’nin iptalinden sonra verilen ruhsat ve yapılan yapı var mı diye sordu?

‘’DÜNYA ECZACILIK GÜNÜ’’

14 Mayıs Sağlık sistemimizin en önemli yapı taşlarından biri olan hastalık ve tedavi sürecinin kritik aşamalarında bulunan, salgın sürecinde özveri ile çalışan değerli eczacılarımızın Dünya Eczacılık Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyor, Covid-19 nedeniyle kaybettiğimiz eczacılarımızı saygıyla anıyoruz.

‘’DÜNYA HEMŞİRELER GÜNÜ’’

6-12 yada 12 Mayıs Toplum sağlığı ve insanın yaşam kalitesinin arttırılması için sonsuz bir sabır, özveri, gayret ve sevgiyle gece gündüz demeden mesleğini icra eden hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Günü kutlu olsun.

‘’1 MAYIS EMEK BAYRAMI’’

Emek ve Dayanışma Günü (İşçi Bayramı)  1 Mayıs; emeğin bayramı, işçinin bayramı, alın teri dökenlerin bayramı. Emek en yüce değerdir bizim için.  örgütlü işçi mücadelesi önemli bir gün. Çalışanlar alın teri dökerek ve emeklerinin karşılığını alacakları daha iyi günleri hak ediyorlar.

‘’6 MAYIS ÜÇ FİDANIN İDAM EDİLİŞİNİN’’

Ömürlerini tam bağımsız Türkiye idealine feda eden  3 fidanımızı deniz…, Hüseyin.., Yusuf… Saygı ve sevgi ile anıyoruz.

‘’3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’’

3 mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Doğru ve tarafsız habercilik yapmak isteyen tüm gazetecilerin baskı altına alınmaya çalışılmadığı, gerçekleri yazdığı için tutuklanmadığı, özgürce haberlerini yayınlayabildikleri günleri görmek dileğiyle, tüm basın emekçilerimizin Dünya Basın Özgürlüğü Günü kutlu olsun.

‘’10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI’’

Engelliler Haftası (10-16 Mayıs) Engeli olan bireylerin yaşama sevincini kaybetmeden mutlu bir hayat sürmeleri için, onların hayatlarını kolaylaştırmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olarak, toplumsal sorumluluk almalarına destek olmak hepimizin ortak görevidir.

‘’13 MAYIS SOMA KATLİAMI’’

13 mayıs 2014 Soma maden faciasının 7. yılında hayatını laybeden 301 madencimizi saygı ve rahmetle anıyoruz

‘’9 MAYIS ANNELER GÜNÜ’’

9 Mayıs Anneler gününü geride bıraktık. Ülkemizin bütün güzel annelerine sevgi saygılarımızı sunuyoruz. Buradaki anne ve anne adaylarına da şükran ve sevgiler diliyorum.

‘’MÜBAREK KADİR GECESİ’’

Mübarek Kadir Gecesi’ni geride bıraktık. milletimize ve tüm insanlığa sağlık ve bereket getirmesini diledik.

‘’MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI’’

Ramazan bayramı: Toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşliğimizin pekiştiği günlerden olan Ramazan ayına veda ettik. birlik ve beraberlik içerisinde ramazan bayramını kutladık. Daha sağlıklı ortamlarda nice bayramlar yaşamak dileği ile .

‘’14 MAYIS ÇOK PARTİLİ SİSTEME GEÇİŞ’’

14 Mayıs Türkiye de çok partili siteme geçildi  14 Mayıs 1950 Türk demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktasıdır. Hukuk ilkelerine dayalı dürüst ve adil olarak yapılan ilk genel seçimdir. Bu seçim ülkemiz tarihinde hukuk kurallarının işlediği dürüst, gizli oy, açık sayım ilkelerine uyularak yapılmış ilk genel seçimdir. Genelkurmay Başkanı ile kimi yüksek rütbeli subayların İnönü’ye bir emirleri olup olmadığını kapsayan başvuruları da nazikçe geri çevrilmişti.

Bir ihtilal yaparak Cumhuriyeti kurmuş olan kadro, 27 yıllık bir iktidardan sonra iktidarı barış içinde muhalefete devrediyordu.

İsmet İnönü bir tahta bavul ile köşkten ayrıldı. Bütün siyasilere örnek bir olması dileği ile.

‘’15 MAYIS 1919 KURTULUŞ SAVAŞININ İLK KURŞUNU ATILDI’’

15 Mayıs 1919 günü İzmir’de Kurtuluş Savaşı’nın ilk kurşunuyla direnişi başlatan gazeteci Hasan Tahsin’i saygıyla ve minnetle anıyoruz.

‘’16 MAYIS ATATÜRK’ÜN BANDIRMA VAPURUYLA SAMSUNA GİDİŞİ’’

16 Mayıs önemli bir gün Mustafa Kemal Atatürk, 102 yıl önce bağımsızlığımız ve Kurtuluş Savaşımız için ilk büyük adımı atarak Bandırma Vapuru ile İstanbul’dan Samsun’a hareket etti.

‘’19 MAYIS ATATÜK’Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI’’

19 Mayıs 1919’da Samsun’a yanaşan vapurun hep doğruyu gösteren bir pusulası vardı ve üzerinde “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” yazıyordu. O pusula “Cumhuriyet”

Kurtuluşun ilk adımı, Cumhuriyetimize giden yoldaki büyük umut; 19 Mayıs Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluş kahramanlarımıza minnetle anıyoruz.

‘’29 MAYIS 1853 İSTANBUL’UN FETHİ’’

Fetih ile yeni bir çağ kapanıp yeni bir çağ açılmış, köklü medeniyetimiz insanlık tarihine damgasını vurmuştur. Fetih ile sadece şehir değil, gönüller de fethedilmiştir. Hem milli tarihimiz hem de dünya tarihi için bir dönüm noktası olan İstanbul’un Fethini kutlarım.  AsLolan toprakları değil gönülleri fethetmektir, Fatih Sultan Mehmet Han’ın istediği gibi her kültürden, her inançtan insanın adil ve özgür bir şeklide yaşayacağı bir şehir için mücadele ediyoruz.

 Fatih Sultan Mehmet Hanı Ve Silah Arkadaşları Şehitlerimizi saygı ile anıyor.

‘’SAMPİYON BEŞİKTAŞ’’

2020-2021 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Besiktas’ı yürekten kutluyoruz. #ŞampiyonBeşiktaş

‘’EYÜPSPOR SAMPİYON’’

Eyüpspor şampiyon oldu Eyüpsporada 1.ligde başarılar diliyorum

Meclisimizin ve alacağımız kararların hayırlı olmasını diliyorum.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir