CHP’li Gülsüm Polat Alibeyköy Kapalı Pazar yeri ve Osmanlı Parkta WC, lavabo’larda hijyen kuralı işlemiyor…

Example HTML page

CHP’li Gülsüm Polat Alibeyköy Kapalı Pazar yeri ve Osmanlı Parkta bulunan WC ve lavabo’larda hijyen kuralı işlemiyor…

Eyüpsultan Belediye Meclisi 8’inci seçim 5’inci toplantı dönemi Temmuz ayı 1’inci bileşimi 2. Başkanvekili Metin çırpan Başkanlığın da yapıldı.

Gündem maddelerinin görüşülerek ilgili komisyonlara havalesinin yapıldığı toplantıda CHP İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Polat, Pazarcı esnafından ve halktan gelen talepler üzerine Alibeyköy Kapalı Pazar yeri ve Osmanlı Parkta bulunan WC ve lavabo’ların hijyen sorununu çözülmesi için meclis gündemine taşıyarak yazılı soru önergesi verdi.

Polat vermiş olduğu yazılı soru önergesinde; Alibeyköy Kapalı Pazar yeri ve Osmanlı Parkta bulunan WC ve lavabo’larda hijyen kuralı işlemiyor… İşlemiyor çünkü bu anlalar da görevli yok. Osmanlı Parkta bulunan WC ve Lvabo’lar normal mesai saatinde kapanıyor mevsim yaz olması sebebi ile parklarda bulunan vatandaşlar ihtiyaçlarını gideremiyor ifadesinde bulundu.

Gülsüm Polar sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi;

‘’T.C EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ BAŞKANLIĞINA‘’

Konu: Eyüpsultan İlçesi Alibeyköy Kapalı Pazar yeri hakkında;

Eyüpsultan Belediyesi sorumluluğunda bulunan 17.Nisan 2023 tarihinde alel acele açılan Alibeyköy Kapalı Pazar yerinde bulunan lavabo  ve WC’lerin henüz hizmete alınmadığı için burada satış yapan Pazar esnafından yoğun şikayetler gelmektedir.

Bunun üzerine Osmanlı parkta bulunan lavabo ve WC’leri kullandıkları, burada görevli bulunmadığı, temizlik ve hijyen kuralının olmadığı, yerlerin pislik içinde bulunduğu tarafımıza iletilmiştir.

Yine Lavabo ve WC girişinde bulunan ahşap giriş alanı yağmurdan ve güneşten etkilenerek kavrulmuş, kırılmış bir kazaya sebebiyet vereceği bilgisi iletilmiştir.

Aynı zaman da parkı kullanan vatandaşlar tarafından aynı şikayetler gelmektedir.

Ayrıca WC ve Lavabo’ların saat 18.00 gibi kapatıldığı, yaz saatinin olması sebebiyle kapanma saatinin ötelenmesini istemektedirler.

Bahsi geçen park içindeki WC ve Lavaboların hijyen kuralları çerçevesinde temizlenmesi, Alibeyköy Kapalı Pazardaki lavaboların bir an evvel vatandaşın hizmetine sunulmasını talep ederiz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir