CHP’li Ali Haydar İşkar : Eyüpsultan–Alibeyköy ”Saya Yolu Caddesi” halkımıza hayırlı olsun

Example HTML page

CHP’li Ali Haydar İşkar : Eyüpsultan –Alibeyköy Saya Yolu Caddesi halkımıza hayırlı olsun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eyüpsultan İlçesi Alibeyköy Karadolap ve Çırçır mahallelerini ayıran Saya Yolu Caddesi İBB Yol Bakım Dairesi Başkanlığınca yenilenerek prestijli cadde uygulaması ile yeniden düzenlendi.

Konu ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Gazetemiz Haber Etikn’e açıklamada bulunan CHP İBB ve  Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Ali Haydar İşkar,  Eyüpsultan da çalışmalarımız Saya yolu Caddesi ile sınırlı değil sırada bir başka caddemiz daha var kısa zaman içinde bu çalışmamız da başlayacak. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu Başkanımızla birlikte hizmetle tanışan Eyüpsultan ilçemizde her şey çok güzel oldu ve çok daha güzel olacak dedi.

İşkar yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri paylaştı:

İBB EYÜPSULTAN SAYA YOLU CADDESİNİ YENİDEN DÜZENLEDİ

• 1.120 m uzunluğunda olan Saya Yolu Caddesi,  Haliç Sahil Yolu ve Alibeyköy Mahallesi’nin bağlantısı olup, toplu taşıma hatlarının yoğun olduğu ana arterlerimizden biridir.

Cadde üzerinde devam eden imar çalışmalarının tamamlanmasının ardından deforme olan ve engelli ulaşılabilirliğine uygun olmayan yaya alanları proje kapsamında yenilenmiştir.

• Yoğun araç trafiği, alt yapı çalışmaları ve imar çalışmaları gibi nedenler ile sürüş konforu ve güvenliği bozulmuş olan caddede asfalt kaplama çalışmaları yapılarak konforlu hale getirilmiştir.

Prestij Cadde Düzenlemesi Kapsamında

• 6.100 m²lik yaya alanı düzenlenmiştir.

• 3.000 ton asfalt kullanılarak asfalt kaplama çalışması yapılmıştır.

• Cadde genelinde fiber optik hat ve aydınlatma alt yapı imalatları yanı sıra yağmur suyu ana hat ve ızgara bağlantısı temizlik çalışmaları yapılmıştır.

• Eski aydınlatma elemanları yenilenmiş olup yaya alanlarını genişliklerine engel teşkil eden 41 adet aydınlatma elemanı deplase edilerek uygun yere getirilmiştir.

• 1.515 m uzunluğundaki alanda fen işleri bordür çalışması yapılmıştır, Alibeyköy Karadolap Mahallemiz ve Çırçır Mahallemizin ortasında bulunan ‘’Saya Yolu Caddemiz’’ halkımıza hayırlı olsun ifadesinde bulundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir