CHP’de kurultay isteyenler kaç imza topladı?

CHP’de kurultay isteyenler kaç imza topladı?

“Değişim ve Umut Kurultayı” adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplayan CHP’li delegelerin 466 imzaya ulaştığı belirtilirken, genel merkez bu sayının 120 civarında olduğunu savunuyor. Parti içinde “değişim” isteyen Yaşar Tüzün, Gaye Usluer, Erdal Aksünger, Necati Yılmaz gibi isimlere dün de İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile Barış Yarkadaş katılırken, bugün de İlhan Cihaner ile Selin Sayek Böke olağanüstü kurultay çağrısı yaptı. CHP Bilecik Milletvekili Tüzün, Twitter’dan yaptığı açıklamayla 3 gündür olağanüstü kurultay için toplanan imazalara ilişkin basın açıklamasının yarın düzenleneceğini söyledi.


İMZADA SON DURUM YARIN AÇIKLANACAK

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün , Twitter’dan yaptığı açıklamayla 3 gündür olağanüstü kurultay için toplanan imazalara ilişkin basın açıklamasının yarın saat 11.00’de TBMM’de düzenleneceğini söyledi. Tüzün’ün açıklaması şöyle:

“Olağanüstü kurultay çağrımızın yasal olan 15 günlük süresinin ilk 3 gününde kurultay Delegelerimizin Noter tasdikli toplanan imzalarıyla ilgili son durumu yarın saat 11.00’de TBMM’de düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile açıklayacağız.”

Yaşar Tüzün

@yasartuzun06
Olağanüstü Kurultay çağrımızın yasal olan 15 günlük süresinin ilk 3 gününde Kurultay Delegelerimizin Noter tasdikli toplanan imzalarıyla ilgili son durumu yarın saat 11.00’de TBMM’de düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile açıklayacağız.

18:21 – 18 Tem 2018
945
376 kişi bunun hakkında konuşuyor

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir