CHP Parti örgütü ve Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı İstiklal Caddesi’nde kurulan platformu ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul ilçe başkanları ile birlikte, İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına kurulan platforma karanfil bıraktı. Salıcı “Bizi terör saldırıları ile terbiye edemezler. Bizim toplumumuzu bölemezler. Biz güçlü bir ülkeyiz, asil bir milletiz” dedi.

CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul ilçe başkanları ile, saat 18.00 sıralarında, İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısının yaşandığı noktaya kurulan platformu ziyaret etti.

“BİZ GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ”

Beraberindekilerle birlikte, ölenler anısına karanfil bırakan Salıcı burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

*Daha birkaç gün önce Ecrin burada babasıyla yürüyordu. Yağmur’un kendisine dair, ülkeye dair hayalleri vardı; burada sonlandı. Bizi terör saldırıları ile terbiye edemezler. Bizim toplumumuzu bölemezler.

Biz güçlü bir ülkeyiz, asil bir milletiz. Bu zamana kadar terör saldırıları karşısında birlikteliğini korumuş bir ülkeyiz. Huzur içinde, güven içinde bu ülkedeki herkes doysun. Terör saldırıları olmasın, Ülkenin geleceğine dair meseleler konuşulsun tartışılsın istiyoruz.

*Türkiye’yi terörle yönetmeye çalışan odaklar hiçbir şekilde başarıya ulaşamayacak. Terörü de terörden medet umanları da, bütün terör örgütlerini de şiddetle lanetliyorum.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir