CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan Eyüpsultan çıkarması…

Example HTML page

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan Eyüpsultanda tüm mahallelerde öbek örgütlenmesi çalışması ile adeta çıkarma yaptı…

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İstanbul genelinde olduğu gibi CHP Örgütünü Motiveetmek, birlikte çalışmada bulunmak çeşitli STK’larla ve Meslek Örgütleri ile bir araya gerek partisini iktidara taşıma mücadelesi kapsamında ”80 Günde Devr-i Alem” kampanyası kapsamındaki çalışmalarını Eyüpsultan İlçesinde sürdürdü,

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ilk durağı.  CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sartaş’ın Eyüp sultan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda Mahalle Birim Başkanları ve Öbek sorumlularıyla bir araya gelmek oldu.

Kaftancıoğlu’nun bu çalışmasına İl Başkan Yardımcıları Özgür İbrahim Birgün, Güler Işık Cevahir, Memet Sevim, Yasin İlgar, Şemside Yener, Ahmet Gürbüz, Oğuz Kemal Yakar’da Eşlik ettiler.

Yine 29 Mahalle Birim Başkanları ve Öbek sorumlularıyla birlikte:  İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Başkan Vekili Zülfü Çakar, Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Binali Özgül, Ramazan Güven, Mustafa Tüysüz ve CHP 2014 Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Ferzan Özer‘de çalışmalarda yer aldı.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ın kısa hoş geldin konuşmasının da; Bu gün buraya toplanmamızın amacı hep birlikte bütün mahallelerde İle Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ve İl Başkan Yardımcılarımız Belediye Meclis Üyelerimizin de katılımıyla öbek örgütlenmesi çalışması yaparak partimizi iktidara taşımaktır.

Aynı zaman da bu gün parti emekçimiz, hepimizde büyük emeği olan Nuri Abimizin 1’inci ölüm yıldönümü kendisine Allahtan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Işıklar içinde uyusun ifadesinde bulundu.  

İlçe Başkanı Sarıtaş’ın ardından bir konuşma yapan ve yapılan çalışmaların verilerini paylaşan Başkan Canan Kaftancıoğlu da koşmasında şu ifadelere yer verdi;

Değerli arkadaşlarım CHP Cumhuriyetle yaşıt yüzüncü yılına doğru geliyor. Partimizi 100’üncü yaşına getiren en önemli unsurlardan biri her türlü zorluğa, yokluğa ve yoksulluğa rağmen partinin bayrağını göğsünde, sırtında taşıyan sizler gibi parti emekçilerimizdir. Eyüpsultanda da bu güne kadar emek vermiş yaşamını kaybetmiş Partimizi emekçilerini bir kez daha saygıyla analım. Işıklar içinde uyusunlar ifadesinde bulundu.

Kaftancıoğlu konuşmasına şu ifadelerle devam etti;

Yapılan toplantının ardından Eyüpsultan Mahalle Birim Başkanları Öbek Örgütlenmesi sorumlularını alarak mahallelere çalışma yapmaya gittiler.

Canan Kaftancıoğlu, Eyüpsultan ilçesi Akşemsettin Mahallesi 64 no’lu öbek çalışmalarına katılarak 80 Günde Devr-i Alem kampanyası kapsamındaki ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaftancıoğlu CHP Üyesi İş İnsanı Emin Atmaca’ya önceki günlerde kaybetmiş olduğu Oğlu Selim Atmaca için taziye ziyaretinde bulunarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun taziyelerini ileterek acısını ve üzüntüsünü paylaştı.

Yine Çalışmalar dahilin de ”Öğretmenler Günü öncesi emekli öğretmenlerimizle buluşarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı, Karkamış’taki terör saldırısında katledilen öğretmen Ayşenur Alkan için ise taziyelerini iletti.”

Kaftancıoğlu evlerde toplanan kadınlara da ziyarete bulunarak sohbet edip partisi’nin ”Aile Destekleri Sigortası” hakkın da bilgilendirmede bulundu.

Kaftancıoğlu Toplantıda Mahalle Birim Başkanlarının Sorularını da yanıtladı. Önerilerini dinleyip not aldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir