CHP İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat; Eyüpsultan ve İstanbul’un trafik sorunun çözümü için çalışıyoruz

Example HTML page

CHP İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat; Eyüpsulta’nın ve İstanbul’un trafik sorunun çözümü için çalışmalarımız devam edecek dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şubat ayı Üçüncü Birleşimi dün İstanbul Yenikapı’da bulunan Avrasya Gösteri Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Soru önergeleri ve gündem dışı konuşmaların yapıldığı birleşimde gündeme ilişkin komisyon raporları oylandı. İBB Meclisi Mart ayı Birinci Birleşimi 8 Mart Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

CHP İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat, Eyüpsultan Topçular Mahallesi’nde 4500 metrekarelik tescil harici alanın İBB Sosyal Tesis ve Otopark alanı ve Aşevi alanına alınması için uygulama imar planı değişikliği ile ilgili söz alarak teşekkür konuşması yaptı.

Gülsüm Polat Konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Eyüpsultan Topçular Mahallesi’nde 4500 metrekarelik tescil harici alanın İBB Sosyal Tesis ve Otopark alanı ve Aşevi alanına alınması için uygulama imar planı değişikliğine oy veren tüm Meclis Üyelerine teşekkür ederim dedi.

Eyüpsultan’da trafik sorununa karşı İBB’nin çözüm için çalıştığını ifade eden Gülsüm Polat, ”İletişim ve iyi niyet çerçevesinde ‘İlçe Belediyeleriyle’ işbirliğimiz, İstanbul trafiğinin ve ulaşımının rahatlaması için çalışmalarımız sürecektir diyerek sözlerini bitirdi.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir