CHP EYÜPSULTAN İLÇE ÖRGÜTÜ NURİ ABİSİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

Example HTML page

Pazartesi günü 22 Kasım akşam üstü geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı hakkın rahmetine kavuşarak vefat eden CHP’sinin sevilen emektarı Lütfü Nurettin Hacıoğlu 23 Kasım 2021 Salı günü önce CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı önünde yapınan törenin ardından İlkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin dualarla ebediyete uğurlandı.

Benimde 42 yılı aşkındır dostum yoldaşım abim olan Lütfü Nurettin Hacıoğlu’ Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Işıklar içinde uyusun.

CHP Eyüpsultan İlçe Örgütü emektarı Lütfü Nurettin Hacıoğlu’un uğurlamasına Yurt dışında çalışmalar da bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katılamadığı için Çelenk gönderdi, ayrıca ablası ve yeğenini telefonla arayarak acılarını paylaştı.

CHP İstanbul İkinci Bölge Milletvekili Dr. Ali Şeker İstanbul dışın da bulunması sebebiyle Lütfü Nurettin Hacıoğlu’nun uğurlamaya katılamayıp çelenk göndererek ailesinin ve sevenlerinin acılarını paylaştı.

Yine İşleri ve programlarının yoğunluğu nedeniyle uğurlama merasimine katılamayan CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu çelenk göndererek ve İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir aracılığıyla ailesinin ve sevenlerinin acısını paylaştı.

CHP Emektarı Lütfü Nurettin Hacıoğlu’nun uğurlamasına CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir, CHP Kağıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ, Önceki Dönem CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Özdemir, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Önceki Dönem CHP Eyüpsultan İlçe Başkanları Safi Karayalçın, Memet Sevim, Ali Galip Mamal, Ali Turan, Haydar Parlak, Ahmet Kartalkanat, Sinan Akçiçek, İBB Meclis Üyeleri Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, İnan Güney CHP Eyüysultan Belediye Meclis Üyeleri Zülfü Çakar, Ramazan Güven, Filiz Gökçe, Binali Özgül, Sema Balcı, Zafer Döner, Eyüpsultan Belediyesi Bağımsız Belediye Meclis Üyesi İlker Çomak, CHP Eyüpsultan 2014 Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, CHP 2019 Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Taylan Parlak, CHP Eyüpsultan Kadın Kolu Başkanı Arzu Altunay, Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar, Tohumdan Çınara Kadın dayanışma ve yardımlaşma Derneği, Başkanı Türkmen Erdoğan Celep  ADD Eyüpsultan Şube Başkanı Yıldıray Eser, Haber Etkin Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ramazan Yiğit, CHP Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Mahalle Temsilcileri, CHP Eyüpsultan İlçesi Önceki dönem Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve Başkanları ailesi sevenleri ve çok sayıda CHP Üyeleri katıldı.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ve önceki Dönem Görev yapmış CHP Eyüpsultan İlçe Başkanları Eyüpsultan İlçe Örgütünün Nuri Abisini anlattı:

Doğan Sarıtaş yapmış olduğu Nuri Abisini anlatan konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Bu gün buraya Eyüpsultan İlçe Örgütümüzün çok kıymetli Nuri abisini ebediyete uğurlamak üzere toplanmış bulunmaktayız. Hepimiz çok üzgünüz. Bir dostumuz, sırdaşımız, yoldaşımız ve abimiz başımız ne zaman sıkışsa dertleşebileceğimiz yol arkadaşımızı kaybettik. Tarifi imkansız bir hüzün içindeyiz.

Burada bulunan yada çeşitli nedenlerle bulunamayan herkesin Nuri Abimizle mutlaka bir anısı vardır. O bizim kıymetlimiz hepimizin kıymetlisi söylenecek şeyler o kadar anlamsız kalıyor ki bundan sonra mekanı cennet olsun ışıklar içinde uyusun. Eminim ki o da bu gün bizleri burada gördüğü için çok mutludur içi rahattır ifadelerinde bulunarak mikrofona önceki dönem ilçe başkanlarını davet etti.

Önceki dönem görev yapan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan AKÇİÇEK ‘’Nuri Abisini şu ifadelerle anlattı;

Böyle bir konuşmayı yapacağımı asla düşünmüyordum. Telefonla aradığınızda size isminizle hitap eden telefonda sesinizden sizi çıkaracak 30 yılı aşkındır partimize emeği olan CHP’sini evi gören. Gezi olayları sırasında ilçemizde nöbet esasına göre açık tutulurken bir gün bile ilçe merkezini terk etmeyip ilçe başkanlığını mesken tutmuş. Çok sinirlense bile hadi canım sende deyip insanları kırmayacak kadar naif bir kişiliğe sahip abimizdi.

CHP Eyüpsultan İlçe örgütümüz bir abisini kaybetti, bir yoldaşını kaybetti.

Yerini doldurabilirmiyiz bilemiyorum ama anılarını yaşatacağız. Bu ilçe de Nuri abinin ismi kolay kalay unutulmayacak. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.

 Uğurlar olsun güle güle Nuri Abi dedi.

Önceki dönem görev yapan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Safi KARAYALÇIN Nuri Abisini şu sözlerle anlattı;

1986 Yılında ilçe Başkanlığımıza geldiğim zaman ilk Nuri Abiyle tanıştım.

Güler yüzü ve sempatik yapısıyla karşılaştığım da evet ben doğru adrese gelmişim deddim.

Çünkü gerçekten kapıdan içeri girdiğiniz zaman gördüğünüz insanın izlenimi karşılama biçimi çok önemli. Nuri Abi kim ilçeye gelirse hiç tanımadığı insanlar ilçeye gelirse bir sefer görsün bir sefer ismini duysun Nuri Abi için yeterliydi bu. Gerçekten hafızası çok kuvvetli bir abimizdi. Benim dönemimde birlikte görev yaptım, görev yapmaktan büyük haz duydum, sevinç duydum Nuri Abiyle çünkü bizim yükümüzü hepimizin yükünü ciddi anlamda alıyordu. Nuri Abi şu resmi yazı yazılacak diye söylüyordum o tamamını doldurup bize imzaya getiriyordu. Muhteşem bir birikime ve o kadar da naif bir arkadaşımızdı. Dostumuzdu abimizdi.

‘’Özgür Bey bir paylaşımda bulunmuştu 100. yıllık çınar ayaktaysa bu gün dimdik Nuri Abi gibi sessiz arkadaşlarımız dostlarımız sayesindedir.’’

Nuri Abi Işıklar içinde ol seni seviyoruz ifadesinde bulundu.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler IŞIKCEVAHİR Nuri Abisini anlatırken şu ifadelere yer verdi;

Nuri Abi gerçekten de Sinan Başkanın dediği gibi partimizin hafızasıydı. Ne zaman sabit hattan arasak Nuri abi bize ismimizle hitap ediyordu. Son gün ne kadar da evi olarak gördüğü CHP’sini örgütümüzü hepimizi buraya toplayabilmiş sevgisini kazanmış bir abimiz. CHP ilçe Örgütümüzün bir değeri. Ben sizlere teşekkür ediyorum bu hava şartlarına rağmen gerçekten sevdiğimiz Abimiz Nuri abiyi yolcu etmeye geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Mekanı cennet olsun. 7’den 70’e hepimizin tanıdığı ilçeye geldiğinde kapıda karşıladığı çınarımızı kaybettik çok üzgünüm. İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun da taziyelerini sizlere iletmek istedim. Hepimizin başı sağ olsun, mekanın cennet olsun güle güle Nuri abi ifadelerin de bulundu.

Önceki dönem görev yapan, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı ve 2009 CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Ali Galip MAMAL Nuri Abisini şu ifadelerle anlattı;

Değerli arkadaşlar siyaset çok enteresan bir şey buradaki arkadaşların tamamıyla birlikte siyaset yaptık siyasetin doğasın da var bu dönem, dönem çatıştık aylardır Covid nedeniyle bir sürü olaylar yaşadık. Şimdi bir Kelkit türküsü var; Men sene paşam demem, Tahttan düşer azl olur.

 Ben sana beyim derim daim beyler bey olur.

Bizim kültürümüzde Babalı, Abilik gönülden verilir.

Nuri Abi buradakilerin hepsinin ortak paydası olarak abisidir.

Çok konuşulacak bir şey yok.

 Allah gani gani rahmet eylesin, mekanın cennet olsun yattığı yer incitmesin, seni seviyoruz Nuri Abi ışıklar içinde uyu ifadelerinde bulundu.

 Önceki dönem görev yapan, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Memet SEVİM Nuri Abisini şu sözlerle anlattı;

Arkadaşlar sözün bittiği yerdeyiz Nuri Abiyle en zor koşullar da görev yapan bir ilçe Başkanıyım, partimiz barajın altındayken birlikte taşıdık partimizi günümüze değin. Nuri abimizin partimize çok büyük katkıları var ve çok derin tecrübesiyle de yol göstericimiz olmuştur bizlere.

Ben sözü fazla uzatmak istemiyorum bir ricada öneride bulunmak istiyorum Nuri abiyi bu gün ebediyete yolcu edeceğiz helallik alacağız ama unutmak istemiyorsak toplantı ve Konferans salonumuzun ismini Nuri Hacıoğlu toplantı ve Konferans salonu yapalım ve sonsuza dek yaşatalım diyorum. Nuri abi seni çok seviyoruz hakkını helal et biz helal ediyoruz yolun açık olsun güle güle ışıklar için de uyu ifadesin de bulundu.

Teknik direktör ve Spor Yazarı Adnan Dincer Siyasetçi ve sporcu Lütfü Nurettin Hacıoğlu’nu şu ifadelerle anlattı;

Nuri saldırı olduğunda benim bahçeme sığınırdı bunları benimle paylaşırdı. Nuri asla yeri doldurulamayacak bir çoban yıldızıdır. Siyasetle birlikte biz onunla futbolda konuşurduk o Vefaspor’luydu Vefalı olduğu için benimle çok tartışırdı. Hakkını helal et biz ediyoruz güle güle Nuri ifadelerinde bulundu.

Önceki Dönem CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Özdemir Nuri yoldaşını şu ifadelerle anlattı.

Nuri yoldaş CHP Eyüpsultan ilçe örgütünün yaşayan hafızasıydı. Kendinden küçüklere abi büyüklere ise yoldaş arkadaş olmasını bilen ender naif bir kişilikti. İl başkanlığım dönemin de kendisiyle çalışmaktan büyük keyif aldım ne zaman  İlçe başkanlığını arasam 24 saat açık bir Eyüpsultan ilçesi buldum. Mekanın cennet olsun Nuri Yoldaş ışıklar içinde uyu ifadelerinde bulundu.

Önceki dönem CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanı ve Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine SAYAR Nuri Abisini şu ifadelerle anlattı;

Nuri Abi naif kişiliğiyle bizlerin yol göstericisi olmuş dertlerimizi dert edinerek çözüm önerileri sunmuştur. Bu gün ebediyete uğurlayacağız Abimizi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Işıklar içinde uyu Güle Güle Nuri abi ifadelerinde bulundu.

CHP Eyüpsultan İlçe Örgütünün Nuri abisinin cenazesi yapılan konuşmaların ardından Eyüpsultan Caminde kılınan cenaze namazının ardından Yoldaşlarının omuzlarında Eyüpsultan Kabristanındaki ebedi   istirahatgahı olan aile kabrine defin edilerek ebediyete uğurlandı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir