CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanlığı’ndan madde bağımlılığıyla mücadele etkinliği

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanlığı madde bağımlılığıyla mücadele etkinliği düzenledi.

CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanlığı son günlerde artarak tırmanan madde bağımlılığı konusunda, toplumsal dayanışmayı artırmak, Anneleri ve  Babaları bilinçlendirmek kapsamında Eyüpsultan Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde etkinlik gerçekleştirdi.

Yoğun Katılımın gerçekleştiği toplantıda Eyüpsultan Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik birimi tarafından bir sunum gerçekleşti.

Ayrıca toplantıda geçmiş dönem CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanı ve Madde bağımlılığıyla Mücadele Komisyonu Üyesi Zülfü Çakar da kısa bir bilgilendirme konuşması yaparak deneyimlerini anlattı.

Çakar konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Değerli komşularımız her geçen gün madde bağımlılığında ki artış bizleri ne yazık ki dehşete düşürmekte. Elbette ki bu işin bir ayağı emniyet tedbirleri. Fakat bu tek başına yeterli değil bizlerde bu işte madde bağımlılığıyla mücadelede aktif rol üstlenmeliyiz gördüğümüz ve şüphelendiğimiz durumlarda emniyet güçlerimizle işbirliği yapmalıyız. Çünkü çocuklarımız bizim için çok değerli ve onlar bizim geleceğimiz her şeyimiz dedi.

Yine CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanı Arzu Özen Uzunoğlu; Katılımcılara ve davetlilere teşekkür eden kısa bir konuşma gerçekleştirdi. 

Konuşmasında Başkan Uzunoğlu katılımcılara sunum ve anlatımları için teşekkür ederken davetlilere de katıldıkları için teşekkür ederek biz bu illete çocuklarımızı geleceğimizi asla teslim etmeyeceğiz. Hep birlikte mücadele ederek huzurlu güzel bir geleceği birlikte kuracağız. Buradan Annelere ve Babalara tekrar bir çağrı yapıyorum bizlerle dayanışma içinde olsunlar birlikte olursak başaramayacağımız üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şey yok ifadelerinde bulundu.

Toplantıya CHP Kadın Kolu Başkanı Arzu Özen Uzunoğlu’nun yanı sıra CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adem Sallabaş, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Cafer Parlak, Geçmiş dönem CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Elif Göksu, Geçmiş Dönem Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, Geçmiş Dönem CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanı Yasemin Şişçi, Eyüpsultan Belediye’si Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Öznur Sarıahmetoğlu ve çok sayıda yöneticiler, parti üyeleri katıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir