CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı: ”Yaz Gençlik Buluşmaları”, Silahtarağa Gençlik parkında başladı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı: ”YAZ GENÇLİK BULUŞMALARI” Silahtarağa Gençlik parkında başladı

CHP Eyüpsultan Gençlik Kolu Başkanlığı yaz aylarına yönelik kültür faaliyetleri kapsamında Silahtarağa Gençlik Parkında Gençlik Buluşmaları adıyla açık hava sinema günleri etkinliğini 1 Haziran Perşembe günü akşam saat 20.30’da 1970’leri konu alan İftarlık Gazoz, filiminin yönetmenliğini ve senaristliğini Yüksel Aksu‘nun üstlendiği, başrollerinde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar‘ın diğer oyuncular ise Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar, Ümmü Putgül, Macit Koper, Greta Fusco ve Mustafa Alabora‘nın yer aldığı filimi izleyerek başlattı.

Konu ile ilgili Gazetemiz Haber Etkin’e açıklamada bulunan CHP Eyüpsultan Gençlik Kolu Başkanı Tolga Ustabaş yaz etkinliklerimiz sadece sinema gösterimi ile sınırlı kalmayacak tiyatro, Müzik dinletisi, forumlar, Futbol ve Voleybol turnuvası gibi etkinliklerle devam edecektir.

Bu aşamada rutin olarak her hafta Cuma günleri Akşam 20. 30’da yine burada Silahtarağa Gençlik Parkında Sinema gösterim ile genç arkadaşlarımızla bir araya gelemeye devam edeceğiz dedi.

Tolga Ustabaş: Eyüpsultan’da yaşayan genç arkadaşlarımız bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edecek olurlarsa tüm etkinliklerimizden haberdar olacaklardır.

Tüm genç arkadaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyorum ifadesinde bulundu.

”CHP EYÜPSULTAN İLÇE GENÇLİK KOLU BAŞKANLIĞI SOSYAL MEDYA HESAPLARI”

İntagram: chpeyupsultangenclik 

Twitter: chpeyupsultangenclik   

Facebook: chpeyupsultangenclik

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir