CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı iktidar yürüyüşü çalışmalarını hızlandırdı

Example HTML page

CHP Eyüpsultanİlçe Başkanlığı iktidar yürüşü çalışmalarını hızlandırdı

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde geliştirmiş olduğu yöntem ile mesafe ve hijyen koşullarına uyarak toplumla olan bağlarını ve iktidar yürüyüşü çalışmalarını yaparak toplumun sorunlarını dinleyerek çözüm üretme sürecine girdi.

Var olan sorunlar hakkında da Güzeltepe Mahalle Muhtarı Ulaş Fidan’dan bilgi aldılar.

Yaklaşık 6 aydır yürütmüş olduğu çalışmalar neticesinde Güzeltepe Mahallesinde Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyeleriyle birlikte kordineli yürütmüş olduğu çalışmalarla halkın taleplerini gerçekleştirmeye başladı.

İktidar yürüyüşü çalışmalarını Güzeltepe ve Emniyettepe Mahallerinde devam ettiler.

Çalışmalara CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş öncülüğünde, Güzeltepe Mahalle Muhtarı Ulaş Fidan, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup sözcüsü ve İBB Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar,CHP Eyüpsultan Belediye Beclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Zafer Döner, CHP Eyüpsultan İlçe Başkan yardımcıları Murat Demir,Hakan Aktaş, CHP Güzeltepe Mahalle Temsilcisi Emre Topal,CHP Emniyettepe Mahalle Temsilcisi Turgay Yıldız CHP Eyüpsultan Geçlik Kolu Başkan yardımcısı Doruk Utku Kara ve partililer katıldı

Güzeltepe Mahallesinde Nurtepe parkı İBB tarafından revize edilerek yeniden halkın hizmetine açılması yapılan ‘’ İktidar Yürüyüşü çalışmalarında toplumun memnuniyeti bariz bir şekilde görüldü.

Halktan gelen tepki ise şu şekilde yansıdı; 16 Milyonun birlikte başaracağız diyen İBB Başkanı Ekrem İmmamoğlu’na teşekkür ederek sevgilerini belirtmeleri oldu. Halk yıllardır bu parkı kullanamıyorduk şimdi bu parkı bize tekrar kazandırdı Ekrem İmamoğlu kendisine ve ekibine teşekkür ederiz, İstanbul’un diğer birikmiş sorunlarını da çözeceğine inanıyoruz dediler.

Yine Güzeltepe Mahallesinde bulunan Gezi Park, Gece Kondu Mesken Parkında da yapılan çalışmalardan memnun olduklarını mahalle sakinleri dile getirdiler.

Mahalle halkının talepleri ise şu şekilde oldu; Ekrem İmamoğulu’ndan önceki yöneticilere de bu sorunları iletmemize rağmen bir türlü gerçekleşmedi. Fakat biz inanıyoruz ki Ekrem İmamoğlu bu taleplerimizi yerine getirecektir. Öncelikle parlara güvenlik özellikle geceleri parkların güvenli hale gelmesi, WC eksikliklerinin giderilmesi, Çocuk emzirme odası ve namaz kılınacak oda yapılması ‘’çocuklarımız işsiz onlara gelecekleri için iş alanları açmasını istiyoruz’’ dediler.

Verilen çay molasın da gazetemize kısa bir açıklama yapan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş; 18 yıldır ülkemizi yöneten AKP anlayışı ülkemizi kötü yöneterek getirdiği durum bu gün açık seçik ortada, toplum bu beceriksiz AKP iktidarının gitmesini ve CHP’sinin iktidar olup ülkeyi tekrardan bir seferberlik olgusuyla ülkeyi kucaklayıp ayağa kaldırmasını istiyor.

Halkla yapmış olduğumuz temaslarda da bunu yürekten hissediyoruz ve görüyoruz, bunu 18 yıldır ülkemizi yöneten ve İçinden çıkılmayacak bir duruma getiren AKP iktidarı da görüyor. Saldırganlıkları da bu yüzden zaten baskılarla toplumu sindirerek yöneteceklerini zannediyorlar ama bıçak kemiğe dayandı toplum bu baskılara boyun eğmeyecektir.

Yapılacak ilk seçimde liyakatsiz AKP iktidarından kurtularak halkın genelini kucaklayan CHP’sine yönetme yetkisini verecektir. Sokakta bu hissediliyor artık dedi.

Doğan Sarıtaş sözlerinin devamın da şu ifadelere yer verdi; Söyle bir düşünelim geldiğimiz noktada ülkeyi yönetenler hangi noktada.

-14 milyon insan işsiz ama “ekonomi uçuyor”!
-TL sene başından bugüne %25 değer kaybetmiş ama “rekabetimiz arttı”!
-Fabrika 45 yıldır orada, ama “yeni açtık”!
-Testler pozitif ama “hasta değiliz”!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca belirti göstermeyen ama testi pozitif çıkan vakaların hasta verilerinde yer almayacağını söylemiş!

Sağlık Bakanı vaka sayısına bakmaz,

Maliye Bakanı dövize bakmaz,

Milli Eğitim bakanı derse giremeyen öğrenciye bakmaz…

AKP iktidarının ülkemizi getirdiği tablo maalesef ki bu.

AKP iktidarı yıktı, biz yeniden inşa edeceğiz!

CHP’si olarak ülkemizi yeniden düzlüğe çıkartmaya geliyoruz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir