CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı, Eyüp Müteahhitler Derneği ( EMÜDER’i ) ziyaret etti

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İkinci Bölge Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun katılımıyla Eyüp Müteahhitler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği ziyaret’e CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Memet Sevim ve Güler Işıkcevahir, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi ve İBB Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ramazan Güven, CHP Eyüpsultan İlçe Sekreteri Esra İnci Filizkıran, CHP İlçe Başkan yardımcıları Murat Demir ve Filiz Tunç Yıldırım, da eşlik etti.

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve Yönetim kurulu arkadaşları CHP heyeti kapıda karşılayarak üstün bir konuk severlik örneği sergiledi.

Dernek lokalinde gerçekleşen toplantıda açılış ve hoş geldin konuşması yapan Başkan İrfan Tutacak; son yıllarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’u Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ı da dikkatle takip ediyoruz. Toplumun her kesimiyle bir araya gelerek birikmiş sorunlara birlikte çözüm üretme iradesini takdir ile karşılıyoruz.

Özellikle son yıllarda ki bu çabanın ve verilen emeğin CHP’sini ve dostlarını iktidara taşıyacağına inanıyoruz.  

Toplumun her kesimi gibi bizi de dikkate alarak sorunlarımızı dinlemek üzere gerçekleştirdiğiniz bu anlamlı ziyaretini selamlıyorum hoş geldiniz ifadesinde bulundu.

Tutacak sözlerinin devamında; Eyüp Müteahhitler Derneği özellikle kentsel yenileme ve dönüşümünde aktif olarak yer almak istiyoruz biz bir gücüz hem teknik olarak hem de sermaye olarak rol almak istiyoruz. Yerelde İBB ve KİPTAŞ ile iş birliğine hazırız dedi.

CHP heyeti adına ise İstanbul ikinci bölge Milletvekili Sezgin Tanrıkulu yapmış olduğu konuşmasında; Öncelikle bizleri misafir eden Eyüp Müteahhitler Derneğinin saygı değer Başkanı İrfan Tutacak ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarına göstermiş oldukları güzel konuk severliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Sizlere CHP’mizin çok kıymetli Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirdim dedi.

Tanrıkulu sözlerine şu ifadelerle devam etti;

Sizlerin ve Türkiye kamuoyunun yakından takip ettiği gibi toplumun tüm kesimiyle uzun zamandır bir araya gelerek toplumun birikmiş sorunlarını halkımızla birlikte çözme iradesini ortaya koyarak Sayın genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 81 İli İlçeleri, köyleri ve mezraları olmak üzere karış karış tarayarak sorunlarını dinliyoruz. Oy istemiyoruz yalın ve sade bir şekilde sorunları tespit edip not alıyoruz ve çözüm üretiyoruz.

Bütün bunları yaparken toplumun her kesimini katıyoruz için içine çözümün içinde halk var bu yüzdende toplum işi sahipleniyor ve 2023 de halkın iktidarını Allah’ın izni sizlerin de katkısıyla kuracağız.

İktidara yürüdüğümüz bu yolda ‘’İkinci Yüzyıl Beyannamesini önemsiyoruz. Bu beyannamede herkes var.

Akabinde Altılı masanın hazırladığı ve topluma sunduğu beyannameyi de oldukça önemsiyoruz. Ve bu doğrultuda bu irade sorunların çözümünde etkin olacaktır. Toplumun içinde olduğu ortak bir metin herkes uç noktaları törpülemiş ve uzlaşmış bu metinde.

Bizler 81 milyon ile birlikte yöneteceğiz ülkemizi, ‘’Toplumsal Barışı Sağlayacağız’’ ve Tek adam rejiminde kurtulacağız hep birlikte kurtulacağız diyerek Sezgin Tanrıkulu sözlerini noktaladı.

EMÜDER Başkanı İrfan Tutacak ve CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş da dernek Başkanı İrfan Tutacak ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına konuk severliklerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından sorunlar not alındı ve çözüm üretmek üzere ziyaret sonlandırıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir